reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

wiecie co dziewczyny, a mnie dzisiaj taki bol w lewej pachwinie zlapal, az sie rozchodzi na biodro czasami i na lewe udo, nie jest to bol az taki zeby brac jakies leki, ale jednak baedzo to czuje, taki to niby bol niby ciagniecie niby zdretwienie, nieprzyjemnie w kazdym razie

Mialyscie kiedys cos takiego albo slyszalyscie o takim objawie?

reklama
Witam Was mamuśki,mam nadzieję,że do Was dołączę :happy:
... co prawda to moje @ nie sa regularne ale ja licze ze okolo 8 powinnam juz mieć (wolała bym nie )
jesli sie nie pojawi to bede testować :tak:

pozdrawiam serdecznie i trzymajcie za mnie kciuki:-p

wiecie co dziewczyny, a mnie dzisiaj taki bol w lewej pachwinie zlapal, az sie rozchodzi na biodro czasami i na lewe udo, nie jest to bol az taki zeby brac jakies leki, ale jednak baedzo to czuje, taki to niby bol niby ciagniecie niby zdretwienie, nieprzyjemnie w kazdym razie

Mialyscie kiedys cos takiego albo slyszalyscie o takim objawie?
ja mialam tak przy drugiej ciąży i jak powiedzialm lekarzowi o tym to kazal sie nie przejmowac...urodzilam duzego zrowego synka :)
napisz prosze jaki test robilas skoro masz 4 tydz ciazy i juz wiesz??
ja termon @ mam na 8 i licze na to ze jednak nie przyjdzie :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Ania, dziekuje za Twoja odpowiedz, uspokoilas mnie troche, to moja pierwsza ciaza i cala sie trzese

Testy kupilam na Amazonie Ultra Early Pregnancy Test 10mlu i fasolinke wykryl w 12 dpo, potem potwierdzilam jeszcze Clearblue digital w 14 dpo :)

Pozdrawiam

ania25d mnie te z internetu 10mIU nie pokazaly zbyt wyraznie:eek: mysle ze byly zle przechowywane ale jak zrobilam ten elektroniczny o ktorym krak8686 pisze to wykryl w sumie juz 4-5 dni przed spodziewana @:tak: a robilam go ok 14 jak wrocilam z zakupow:-)

mam kupiony test ale jeszcze boje sie go zrobic z obawy ze wyjdzie negatywny...jakies 3 dni temu zrobilam test jeden ale wyszedl wlasnie negatywny pocieszam sie tym ze za wczesnie zrobilam i postawnowilam poczekac do dnia spodziewanej @ ... po 8 lutym sie odezwe.Trzymajcie za mnie kciuki!! :)

chce wstawic w profilu suwaczki ale nie potrafie :p suwaczek juz stworzyłam ale nie wiem jak go wstawic ? pomozecie??? :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
musisz skopiowac ubbc kod suwaczka wchodzisz w ustawienia edytuj sygnature i tam go wklejasz dajesz podglad sygnaturki zeby sprawdzic czy dziala i zatwierdzasz:tak: powodzenia kciuki zacisniete &&&&&&

tak narzekałam ze nie mam szczególnych objawów, a przed chwilą zjadłam rybę z frytkami i chyba zaraz ja zwrócę :eek:

dziewczyny w piątek mam egzamin praktyczny na prawo jazdy i strasznie sie denerwuję chociaż staram sie tego nie okazywać :sorry: trzymajcie kciuki &&&&

Ostatnia edycja:
Krak normalka ja w pierwszej ciąży i teraz w tej mam dokładnie tak samo. Paskudne ciągniecie w pachwinach któremu czasem towarzyszy ból kłucie. Charakterystyczne dla wczesnej ciąży i dla samej końcówki. :-)

Cześć dziewczyny :)

ja już po pracy...nie było tak źle...brzuch nawet przestał boleć i tylko piersi bardzo mi dokuczają ... u gina pocałowałam klamkę bo okazało się że już nie przyjmuje do 18 tylko codziennie do 14 wiec jednak do niego nie idę tylko czekam na wizytę u prywatnego czyli 07 luty.
Odebrałam dzisiaj wynik bety którą robiłam na 3 dni po terminie @ i wynik to prawie 1000 :-)

reklama
Hej dziewczyny:)
Ja już po wizycie i usg. :) Wszystko ok pęcherzyk ma 13mm jest prawidłowy więc czekamy na rozwój dzieciaczka. Następna wizyta za 3 tygodnie i wtedy gin powiedział że załozy mi kartę ciązy . Mam łykać folik,wit D no i oczywiście leki na tarczyce bo znów mi wyszło wysokie TSH !
Moge jeździć na moim rowerku i trzymać diete bo boję się znów że tyle przytyje co ostatnio.
Co do tego kłucia to też tak miałam tamtym razem ,to chyba normalne bóle w poczatku ciąży.

Do góry