reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

Syneczki - dziekuje za slowa otuchy

Magdus - slyszalam, ze lepiej smazonego nie jesc (jesli jest opcja na duszone, grilowane czy na parze) bo ponoc tluste i smazone jedzenie tylko wzmacnia mdlosci

Lorelain - piekna beta! Jakie sa normy, bo mi sie wydaje az za wysoka jak na Twoj 3 dp terminie @, moze blizniaki??

Swoja droga ciekawe czy nam sie tu na Pazdzierniku 2012 przytrafia blizniaki ( albo nawet trojaczki!!)

Ja bez Was bym chyba zupelnie zwariowala dziewczyny! Dziekuje, ze jestescie :)

reklama
Magduś - świetne wieści po wizycie :) ... no to już jesteś spokojna :tak: ... ktosiek siedzi grzecznie w środku!;-)

Krak - no własnie nie wiem czy ta norma to jest do daty miesiączki czy od owu :confused:

lorelain ja tez sie mylę jak do Ciebie ktoś pisze ale chyba musimy sie przyzwyczić do tego

Z witamin ja na razię łykam kwas foliowy a o witaminach lekarz zadecyduje do ktorego pojde około 8tc

Witam nowe mamusie i trzymam kciuki za testujace, mi II kreska pokazała sie dopiero 2 dni po terminie @

to może jest szansa że moja jeszcze też się pojawi:))))) w sumie do okresu jeszcze kilka dni;0

No ciekawe jak to bedzie u nas czy beda jakies bliźniaki itd, póki co mojej mamie sniło sie ze urodziłam 4-raczki i to samych chłopców i wybierala im imiona a jeszcze nie wie ze jestem w ciąży:rofl2:

Lori mama już pewnie coś przeczuwa, mamy tak mają:)
Oj co do bliźniaków to chyba bym oszalała! Jednego nie mogę okiełznać:)

Witam nowe koleżanki:tak:

nikamo
to fajnie, że wszystko ok. Mi właśnie tego brakowało na wizycie, żadnego usg, żadnego info kiedy karta ciąży niccc, a ja zielona w temacie, stwierdziłam tylko, że musze szukać innego lekarza. Czy któraś z Was kobitki nie jest przypadkiem z Krakowa?;-)

U mnie dzisiaj brzuch mocniej pobolewał i pojawił się podbarwiony delikatnie na brązowo śluz...

To może być normalne, ale jesli czujesz niepokój z tego powodu to może lepiej się udać do lekarza żeby uspokoił :)
Witam nowe koleżanki:tak:

nikamo
to fajnie, że wszystko ok. Mi właśnie tego brakowało na wizycie, żadnego usg, żadnego info kiedy karta ciąży niccc, a ja zielona w temacie, stwierdziłam tylko, że musze szukać innego lekarza. Czy któraś z Was kobitki nie jest przypadkiem z Krakowa?;-)

U mnie dzisiaj brzuch mocniej pobolewał i pojawił się podbarwiony delikatnie na brązowo śluz...

Nikamo,super,że na wizycie ok,niech się maluszek zdrowo rozwija!
Portia,ja wolę wizyty z badaniem usg,czuję się wtedy spokojniejsza.
Jest któraś z Was z Wrocławia lub okolic,pytam z ciekawości;-)
Za kolejne testujące trzymam kciuki,dołączajcie do nas szybko!!!:cool2:

reklama
widze ze wiekszosc z nas mysli o bliznietach...jedne by chcialy inne mniej;-):-) ja mam obciazenie w genach...z meza str i z mojej:confused2: tesciowa mi przez tel walnela ze ja za pierwszym razem jedno, meza siorka w grudniu urodzila jedno....teraz ja znowu w ciazy to moze na mnie padnie bo niby ze str meza rodziny to pada wlasnie na ich pokolenie albo maz albo jego rodzenstwo:cool2:ja nie wiem jak bym dala rade z amelkowna+ dwa rozwrzeszczane niespiace po nocach bable:szok: kofeine dozylnie musiala bym stosowac plus leki na uspokojenie haha;-):laugh2:

Do góry