reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

A ja z objawów to na pewno senność przez dzień no i wieczorkiem już przechodzi. Mdłości tez głównie przez dzień a potem jak ręką odjął i nie mogę sobie poradzić z zaparciem:no:

reklama
Lori81 kolejną wizytę mam 8,02 i mam nadzieję że wtedy coś więcej zobaczę.Wtedy jest włąśnie moja planowana wizyka u lekarza prowadzącego bo ta przedwczoraj była u innego z nieciepliwości mojej:-)
My też z przytulankami wstrzymaliśmy się od 1,5yg..zapytam lekarza jak będę w środę..Mdłości mam minimalne tylko rano i gdy robię obiad czyli w momencie patrzenia i wąchania składników a później już gdzieś za godzinkę jem ze smakiem choć jakiegoś dzikiego apetytu nie mam:eek:
Przed ciążą chodziłam na fitness 2 razy w tygodniu.Teraz też chciałam na jakąś spokojniejszą wersję żeby nie sflaczeć ale w moim mieście mogę tylko na jogę 1 raz w tyg pod warunkiem że nie będę miała akurat drugiej zmiany,czyli pewnie lipa:no:

Witam nowe przyszłe mamusie!
U nas przytulanki są, ale tak na spokojnie :-D Bo boję się trochę o Fasolkę ale zobaczymy co lekarz powie.
U mnie dziś jeszcze mdłości nie przyszły dziś, ale pojawią się pewnie po śniadaniu, tak jak wczoraj, męczyły mnie prawie do wieczora :baffled:
Nie mogę doczekać się już poniedziałkowej wizyty, z jednej strony się cieszę, a z drugiej się strasznie denerwuję. Strasznie się boję, że powtórzy się sytuacja z poprzedniej ciąży :-( Staram się o tym nie myśleć, ale to jest silniejsze ode mnie.

Dzień dobry i witam ciepło nowe Mamusie:-)

Ja mam dzisiaj lekki dołek psychiczny - to chyba też objaw:crazy: Martwie się czy w czwartek coś zobaczę, za chwilę martwie się, że zobaczę coś wiecej niż jedną fasolinę, czy poradzimy sobie finansowo, czy będzie zdrowa aaa:angry:

Ehh chyba lepiej się wziąć do jakiejś roboty;-)

Dzien dobry kochane...jak dzisiaj samopoczucie:happy:

lorelain-jak bole podbrzusza lepiej ja mam jak Ty 2 dni mialam luzu a jak wieczorem mnie zlapalo to sie modlilam zeby tylko okres nie polecial takie mam wrazenie:no: tez jestem na progresteronie biore dopochwowo rano i wieczorem po 200mg, poczytalam troszeczke na ten temat i niby te skurcze powoduje gonadotropina ( beta hcg) przygotowuje lozeczko dla maluszka i takie przemeblowanie robi rozpierdziela wszystko dogory nogami zeby byl porzadek:-) tylko nie wiem na ile ma bolec:szok:.
krak8686- Tobie na krzyz a nam na brzuch padlo chuba te bole krzyza to tez objaw jest Ci dzisiaj lepiej??
zumba-mialas juz 1 usg w ktorym tygodniu???

Czytam, ze wiekszosc z Was po 5 tygodniu ma ,mdlosci u mnie narazie pod tym wzgledem jest ok.

Dziewczyny doradzcie nie wiem jak mam sie zachowywac chodzi mi o wysilek fizyczny nie chce przesadzac i siedziec na doopie caly dzien:tak:.
Milego dnia pazdziernikowki

witam z rana ja sie obudziłam z katarem i bólem gardła :crazy: i spałam moze ze 4 godziny jestem nieprzytomna :-(
o 15 mam egzamin na prawko, musze sie przyznać ze sie stresuję :-( Przed chwilą czytałam na wp że tą 6 miesięczną Madzie nikt nie porwał tylko matce wypadła z kocyka w domu a ona sie wystraszyła że nie żyje i porzuciła gdzieś tam SZOK!!!!!!!!! ale aktorka!

Cześć dziewczyny :)
ja mam dzisiaj super humorek bo ciąża oficjalnie potwierdzona u lekarza :) szystko opisane i zdjęcie wrzucone do wątku z wizytami :-)

lerze sobie i odpoczywam ... korzystam że mam urlop ... rano mi się kręciło strasznie w glowie i było mi słabo, powiedziałam lekarzowi to mam się kawy napic , powiedział że bóle brzucha są normalne i wszystko jest idealnei i jak najbardziej w normie i mam się niczym nei marwwić. Wizyta była dosyć krótka, mam nadzieje że dowiem się wiecej jak pójde do innego gina prywatnie. Mam skierowanie do laboratorium na badania i zaraz zabieram się za przeglądanie reklamówek które od niego dostałam z ulotkami i gadżetami :)

aha no i ważne że ciąża trochę starsza...termin na 2 październik.

magdus - bede trzymam mocno kciuki!!! .... na pewno Ci się uda na egzaminie! .... koniecznie daj nam znać jak Ci poszło

ah no tragedia okropna z tą biedną dziewczynką :-(

magdus to trzymam kciuki za egzamin &&&&&&
lorelain cieszę się, że wszystko w porządku z Fasolką. Gratuluję :-)

reklama
kurcze spać mi się chce okropnie .... ale wam smęcę :-p

malinka - witamy witamy :) .... napisz trzy słowa o sobie :)

Do góry