reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

Witajcie moje drogie :)

Mambzika - no u mnie tak w kolko: raz brzuch raz krzyz, ale nie jest to taki mocny bol tzn taki, ze chcialoby sie wziac jakies prochy, ale bol jest no a ze to moja pierwsza ciaza i przewrazliwiona jestem to wszystkim sie przejmuje ze zdwojona sila

Lorelain - super wiesci z samego rana! Alez zazdroszcze tej wizyty :) widzialas juz moze Kropka? Albo slyszalas serduszko? Eh az sie wzruszylam :)

Magdus - trzymam moooooooocno kciuki!!!

Ja wczoraj mialam okropny humor, cale popoludnie ze strachu przeplakalam, tak sobie mysle, ze to tez po troche wina szalejacych hormonow - wszystko widzialam w czarnych kolorach
Dzisiaj wstalam i mam o wiele lepsze samopoczucie, podbrzusze jeszcze costam troche pobolewa, ale stwierdzilam, ze to pewnie normalne, tak ma byc i juz :) czas zaczac sie cieszyc Fasolinka a nie ciagle zamartwiac :)

Dzisiaj u mnie sloneczko ladnie swieci takze w planach spacer po sniadanku :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć dziewczyny :)
ja mam dzisiaj super humorek bo ciąża oficjalnie potwierdzona u lekarza :) szystko opisane i zdjęcie wrzucone do wątku z wizytami :-)

aha no i ważne że ciąża trochę starsza...termin na 2 październik.

magdus - bede trzymam mocno kciuki!!! .... na pewno Ci się uda na egzaminie! .... koniecznie daj nam znać jak Ci poszło

Lorelain super wiadomości:tak: Też już bym chciała takie oficjalne potwierdzenie;-)

Magdus powodzenia, będziemy trzymać kciuki

lorelain- no to superowo!!!!! no to co do boli podbrzusza mozemy byc spokojne:-)
magdus-na pewno jestes przygotowana badz spokojna uda sie zobaczysz &&&&&&&&&&&&&&&&&
krak8686-u mnie tak samo pobolewa, ale idzie zniesc tez schizuje bo to pirwsza ciaza i to po 5 latach wszystko nowe i obawiam sie o wszystko.
Ja mam wizyte we wtorek ale obawiam sie ze nic nie bedzie widac.

Ajjj dziewczyny moj termin na 8 pazdziernika oczywiscie wg. kalkulatora;-)

Ostatnia edycja:
krak - możesz zdjęcie zobaczyć na wątku o wizytach :) ... nie pytałam się o serduszko a on tez nic nie powiedział, ale koniecznie we worek się zapytam. Mnie tez pobolewa brzuch , w ogole wszystkie objawy mam najbardziej wieczrem

witam i ja pisze jedna reka bo amelkowna rozsiadla sie na kolanach u mnioe:-D mloda mnie tak po (o)(o) oklepala rano ze nadal mnie bola:baffled: ja jestem bardzo oslabiona wczoraj w pracy prawie zemdlalam:szok: to nowosc dla mnie bo nie maialam tak w poprzedniej ciazy...w sumie to wtedy praktycznie zadnych objawow niemialam:sorry2: mierzylam i wczoraj i dzis temp bo myslalam ze mam goraczke wczoraj bylo 35.3 a dzisiaj 34.7:szok: termometr dziala dobrze bo maz psrawdzal na sobie dla pewnosci bo sam uwierzyc nie mogl:zawstydzona/y::sorry2: jem duzo lykam witaminki a jaednak oslabienie jest ehhh do tego podziebiona chodze gardlo mi siadlo. kupilam wczoraj cukierki do ssania na gardlo (takie bez chemi niby naturalne) kilogram cytryn i wielki sloik miodu plus sok malinowy i sie kuruje. juz dzisiaj bylo lepiej. zafundowalam sobie na noc pol szklanki soku z cytryny z miodem :sorry2:nie bylpo smaczne ale pomoglo:-D mam coraz wiecej mysli przy tym oslabieniu ze jednak moga byc bliznieta:szok: chyba sobie ten skan zafunduje jednak pod koniec lutego:nerd:

Witam, jestem w 5 tygodniu ciazy i ciagle mam jakies nowe pytania, chcialabym do Was dolaczyc bo razem razniej. :-) W nocy bylam w szpitalu wiec tym bardziej chcialabym sie dzielic z Wami swoimi przezyciami ktore oczywiscie w tym pieknym czasie Nam wszystkim towarzysza ;-)

reklama
Mialam plamienia, naszczescie szyjka macicy jest zamknieta wiec jest ok, ale to moja pierwsza ciaza wiec spanikowalam ;) Do tego mam bole podbrzusza co nie swiadczy o niczym dobrym wiec chyba jestem przewrazliwiona na tym punkcie ;) a Wy jak sie czujecie? Nie macie zawrotow glowy? Bo ja wczoraj mialam, ale to chyba po antybiotyku bo mam stan zapalny drog moczowych.

Do góry