aguga wspolczuje nocnych ekscesow...ale mowia ze im silniejsze objawy tym lepiej-wiec w sumie powinnas sie cieszyc
ja dzisiaj wstalam w nienajlepszym chumorze...wczoraj wieczorkiem mialam jakies takie naprawde silne kluciaw podbrzuszu...a dzisiaj rano znow plamie na brozawo-wiec nie wiadomo czy was nie opuszcze juz niedlugo...w srode wieczorkiem lecimy do PL a w czwartek rano mam wizyte u ginekologa...zobaczymy czy dotrwam no i co mi powie po usg...
Trzymam mocno kciuki...u mnie dokładnie to samo, nowy silny ból tak jakby bolał żoładek
i do tego delikatne plamienie. Zestresowałam się już porządnie i umówiłam na 18 do lekarza:-( A miałam iść 9-go, żeby już serduszko było słychać
jutro popołudniu ide do lekarza niech mnie osłucha i zobaczymy co powie. A co do objawów ciążowych to...az ciężko mi pisac ale prawie ich nie mam
o becie moge pomarzyc bo nikt jej nie robi pierwsze spotkanie z polozna mam 1 marca wiec jeszcze ponad 3 tyg a usg dopiero po 12 tyg ciazy
to juz lekkie zacofanie bo wiem ze (chyba nawet z angli) jakis uniwerek robil podobne badania i uznali ze nie jest szkodliwe
krew biora u nas raz tylko na pierwszej wizycie chyba ze sie wykloce i nasciemniam z objawami;-)ja musze doczytac czy teraz jakies zmiany nie weszly bo kolezanka cosik wspominala ze niby od stycznia tego troku wprowadzaja dodatkowy skan w 32 tyg ciazy