reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

azorek - przy ciązy pozamacicznej nigdy test nie wyszedł by tak szybko, a ból jest taki że nie można się ruszyć ... więc kochana spokojnie ciąże pozamaciczną możesz skreślić z listy zmartwień :tak:

kurde młody tak piszczy i gada ciągle że mnie już głowa boli :dry:

reklama
z tego co sie orjentuje to torbiel absolutnie nie przeszkadza, w czasie ciazy powinna sie wchlonac nie wiem jak to jest z tymi zrostami, ale nie ma co sie martwic na zapas pamietaj ze jesli rosnie w tobie dzidzia to napewno takie zamartwianie sie jej nie slozy ja trzymam mocno kciuki ze bedzie wszystko ok :tak:

ja jestem na urlopie teraz i tak całymi dniami z Matim to ja nie przyzwyczajona jestem ... on siedzi w chałupie to go energia roznosi .... juz nie moge sie doczekać wiosny :-(

ja od owulacji biore 3x1 duphaston i 3x2 luteine ale to dlatego, ze po pierwsze jestem po INV, a po drugie jestem na cyklu bezowu takze nie mam cialka zoltego do produkcji progesteronu:)) i ogolnie mam bardzo niski progesteron i tym sie schizuje ale nie plamie to jest chyba na dobrym poziomie pomimo tego, ze jest maly.

Tak mowicie o tych czestych wizytach, ze tez sie wybiore do innego gina przed wizyta u mojego. Moze bedzie juz serduszko. Jak myslicie jakbym poszla za 4-5dni?

Tak mowicie o tych czestych wizytach, ze tez sie wybiore do innego gina przed wizyta u mojego. Moze bedzie juz serduszko. Jak myslicie jakbym poszla za 4-5dni?

Wiesz, jak dla mnie, to może być jeszcze za wcześnie, nie zawsze widać w tym okresie, bo ciąża może być np. młodsza i wtedy może jeszcze nie być widać serduszka tak, jak to miało miejsce u mnie 5 lat temu

Cześć dziewczyny,
ale macie wenę do pisania:-D
Nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić, nad czym boleję.

Ja juz po wizycie i jestem przerazona... jestem w 6 tygodniu a nie mam widocznego zarodka... do tego nikt mi nic nie mowil o cialku zoltym wiec podejrzewam ze jego tez brak... Moj pecherzyk tydzien temu mial 7,1mm a dzisiaj 7,34mm tez sie duzo nie powiekszyl. Jutro mam zrobic badania hcg i powtorzyc je w poniedzialek, dopiero wtedy bedzie cos wiadomo :hmm:

Kochana przytulam mocno i trzymam kciuki za betkę!!!!

Brzuch mi wysadziło strasznie, cycki mam wielkie.
No i zaczynam się denerwować przed poniedziałkową wizytą, jeszcze 3 dni:-(

z tego co sie orjentuje to torbiel absolutnie nie przeszkadza, w czasie ciazy powinna sie wchlonac nie wiem jak to jest z tymi zrostami, ale nie ma co sie martwic na zapas pamietaj ze jesli rosnie w tobie dzidzia to napewno takie zamartwianie sie jej nie slozy ja trzymam mocno kciuki ze bedzie wszystko ok :tak:
wiem ze powinien sie wchlonac. podobno ciazowe hormony to przyspieszaja. siorka meza miala na poczatku ciazy i tez miala podobne objawy jak ja:zawstydzona/y: teraz ostroznie wstaje bo jak zaszybko sie podniose to boli to taki klojacy rwacy bol jak by ktos mi szpile wbijal w jajnik:dry:kilka razy mialam wczesniej ten bol i byl pulsujacy a od wczoraj poprostu jak zlapie to trzyma:no: teraz sie ciesze ze te nospe sobie kupilam wczesniej:tak: jak bylam w ciazy z amelkowna to w ok 5 mcu dostalam skurczy (po powrocie ze slubu) wzielam od razu 2 nos[y i czekalam na karetke bo maz ichwezwal. panowi z pogotowia weszli do domu pokazalam co wzielam i pytali co to jest i skad to mam:sorry2:heheh oni tu takich rzeczy nie znaja i nie daja bo wg nich jak nie jest to produkt z UK to pewnie jakis lewy spod lady prawie jak narkotyk;-)

paulawawa112
u mnie jest inaczej bo ja dokladnie wiem kiedy co i jak. 24.02 mialam podane 5dniowe zarodki czyli od zaplodnienia do dzis minelo 24 dni czyli moja dzidzia ma 24dni a podobno jak ma 21 juz bije serducho, a bym poszla na wizyte za 3-4dni to juz jeszcze wieksze bedzie.

reklama
Do góry