reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

witam sie z rana:tak: dzisiaj mezasty zaspal do pracy pamietam jak przez mgle ze wylaczyl budzik....ja sie zacelam wybudzac i tak mnie tknelo patrze na zegarek 6.42....maz powinien byc w pracy od 6.30:baffled: ehhh
ja dzisiaj senna jeste,m jak nie wiem co mogla bym zasnac na stojaco

reklama
Witam się :)

ja juz po śniadanku, młody w przedszkolu ... warunki drogowe masakryczne....a ja odpalam drugiego kompa i musze troche popracowac, ale bede do was zaglądać :tak:

Mina to bierzemy podobnie:))
snilo mi sie dzisiaj, ze rodzilam. I poczulam tylko jeden wielki skurcz i dalej juz nic tylko zobaczylam moje dwie coreczki:)) wyjatkowo duze sie urodzily i jedna ma czarne wloski, a druga niby blond ale przechodza w rude:))

chociaz na poczatku obstawialam parke:))
Piękn sen

a ja niestety muszę wyjść z domu.. zerówkę synka mam dosłownie za płotem, ale idę do ZUSu bo przysłali mi pismo żebym wyjaśniła jakąś umowę zlecenie z 2004 roku... bo teraz jestem na L4 i coś im się nie zgadza..

tak.. biorę..3x1duphaston
3x1 no-spa forte
2x2 luteina dowcipnie
1x wieczorem acard
na razie jest ok..i tak ma pozostać!!
Wierzę że tak bedzie.:-) Tym razem sie uda!!!!!!!!!!!!!
Ja mam jeszcze clexan - zastrzyki w brzuch. Dla mnie traumatyczne, ale czego się nie zrobi dla kruszynki:-D

Dzień dobry :-)

Witam nowe mamusie.

Ja wczoraj powiedziałam mężowemu. Niespodzianka mi sie udała i niesamowicie się ucieszył.

Za to w nocy Iggy zaczął nam wymiotować, a dziś słabiutki:-(
Mi tez coś niedobrze jest i nie wiem dlaczego.
A do lekarza dopiero po południu idziemy.

Ja wczoraj powiedziałam mężowemu. Niespodzianka mi sie udała i niesamowicie się ucieszył.
.
super :) oryginalny prezent, nie ma co:)

Dzis wizyta i serce w gardle:no:
Młody lepiej się czuje ale dalej czekamy na wyniki moczu,za to mała dalej chyrla jaby płuca miała wypluć masakra już nie wiem jak jej pomóc.
Ja wczoraj dostałam czekoladki,kartkę i piękny bukiet róż,a mój M jak otworzył pudełeczko to usiadł i tak siedział przez jakieś 15 minut,a potem wstał przytulił mnie i powiedział Dziękuję za najpiękniejszy prezent.....to było słodkie :tak:
daj znac po wizycie u gina
wyobrazam sobie mina meza:D

- ja bym poszła po kolejną receptę bo lutka pomoże utrzymać kropeczke
- co 3 ososba przeszla kiedys toksoplazmowe, pewnie dobie tez wynik wyszedł dodatni dla tego musza sprawdzic czy masz przeciwciala, ale na 100 % pewnie je masz więc sie nie martw, no ale lekarz zawsze musi miec wszystko na papierku. Nawet dobrze jak juz mialas kiedys tokso bo drugi raz juz tego nie złapiesz a to jest groźne tylko wtedy jak sie złapie w czasie ciąży
ja przy obu ciazach mialam oba wyniki ujemne. Badanie mam co miesiac, aby w razie czego leczyc i zapobviec nieszczesciu. W Pl jednek robia tylko na poczatku, jakby juz pozniej nie mozna bylo sie zarazic:-/

wstyd się przyznać - od rana siedzę w piżamie, nawet na krok nie wyszłam. Moja mama jak to usłyszała to brakło jej słów, poczułam się jak mała niegrzeczna dziewczynka.
powaznie?? ja to nawet w szpitalu po porodzie nie bylam calego dnia w pizamie, hehe

A mam do Was pytanie trochę z innej beczki, powiedzcie czy trzymacie info o ciąży dla siebie, czy komuś juz powiedziałyście? I jaki jest najlepszy termin na informowanie rodzinki i przyjaciół i znajomych. My z mężem jak na razie powiedzieliśmy tylko naszym rodzicom i rodzeństwu i trzymamy język za zębami, bo nasza pani doktor tak nam doradziła;-)
nie ma jednego dobrego terminu
u nas wiedza rodzice i nasze rodzenstwo, moje psiapsioly i 5 kolezanek z pracy, z czego 2 tez sa w ciazy:) jedna koniec sierpnia, druga polowa wrzesnia - personalny na pewno sie ucieszy, jak mu szpital opustoszeje z personelu, hehe

Witam przyszłe mamuski! Mam nadzieje ze do was dolacze:-):-) Dziś okres spóźnia mi się już 4 dzień, więc test ciazowy jest w torebce i wkrótce sprawdze;) trzymajcie kciuki!
i jak tescik?

Witam się!!!
Wczoraj jeden teścik,dzisiaj drugi,są mega krechy!!!
Także dołączam do Was pełna obaw.bo równo rok temu też byłam w ciąży,ale dziecko obumarło w 11 tyg od om.
Staraliśmy się już od września,ale jak ja się już poddałam,to wtedy zaskoczyło,oby...
Jutro idę na betkę,w czwartek wynik.
witaj;) trzymam kciuki, aby bylo wszystko dobrze!!

Hej dziewczyny!

Zrobilam test wczoraj wieczorem, niestety negatywny :( Ale okresu nadal brak , juz 37dc! Nienormalne to jakies mam cykle 30 dniowe! I bialy sluz ze mnie leci i ciagle mi niedobrze. Nie wiem, moze za wczesnie zrobilam test ( w cyklu), albo trzeba bylo poczekac do rana... Bo caly dzien pilam jak smok i teraz mi znajoma polozna mowi ze jak sie duzo pije to mocz jest strasznie rozcienczony i nic nie wykaze..
Juz sama nie wiem, poczekam kilka dni i zrobie jakos rano.
Zazdroszcze wam ze juz wiecie, ja tak w limbo zawieszona. Niepewnosc najgorsza.

reklama
Do góry