reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

reklama
Witam
Ja dalej leże :confused2: Mój mąż wczoraj stwierdził że byłam na nogach aż pół godziny :-D A mnie tak wszystko boli od tego leżenia.
Natalea wybierz się na betę albo powtórz test rano. Trzymam kciuki.
fasolek​ witaj!

Dzieki dziewczyny, fajnie jest moc sie z kims podzielic watpliwosciami. Bo moj malzonek to stoicko- poczekamy zobaczymy;-)
Poczekam z dwa dni i powtorze test rano. Jak nie to zadzwonie do przychodni i sie na bete umowie. W Szwecji jestem wiec nie do konca jestem pewna czy bete sie w przychodni robi, ale zadzwonie i sie dowiem.
Pozdrowienia dla wszystkich i niech wam sie ciaze spokojnie i zdrowo rozwijaja;-)

jak czytam ze u was zamiecie sniezne to az uwierzyc nie moge:szok:u mnie za oknem slonko i juz teraz jakies plus 12:-D wiosna przyszla heheheh ja spiaca nadal jestem kawa nie pomogla nic a nic:dry:
martwi mnie fakt ze bole w okolicy lewego jajnika trafiaja sie coraz czesciej:zawstydzona/y::-( mysle ze moge miec infekcje jakas bo bol promieniuje na nerke:zawstydzona/y:lapie najczesciej wieczorem np wczoraj przed praca i w trakcie jak sie troche zgrzalam bo cieplo mam w biurze. a dzis mialam rano lekkie skurcze macicy (nie byly mocne i trwaly oze z minute moze mniej jak dla mnie wiecznosc) wzielam nospe i narazie jest ok tylko lapia mnie takie jakby prady wychodzace z pepka ale to pamietam z poprzedniej ciazy akurat. mam sporo ztrostow po 2 operacjach i pewnie dla tego mocniej to odczuwam

Dzieki dziewczyny, fajnie jest moc sie z kims podzielic watpliwosciami. Bo moj malzonek to stoicko- poczekamy zobaczymy;-)
Poczekam z dwa dni i powtorze test rano. Jak nie to zadzwonie do przychodni i sie na bete umowie. W Szwecji jestem wiec nie do konca jestem pewna czy bete sie w przychodni robi, ale zadzwonie i sie dowiem.
Pozdrowienia dla wszystkich i niech wam sie ciaze spokojnie i zdrowo rozwijaja;-)

Pewnie, że tak. Zrób betę, wtedy będzie wszytsko jasne :-)

Oj dziewczyny, dobrze że chociaż można się tu na forum "wygadać o ciąży" bo trzymać to tylko dla siebie to strasznie ciężko, zwłaszcza gdy spotykamy się ze znajomymi i nawet nie można drinka czy piwka wypić. Ja ciągle ściemniam, że głowa mnie boli, więc przyjechaliśmy samochodem. Ale tak ogólnie to mi się już wymówki kończa heheh:-D

ja powiedzialam od razu mamie i mezowi oczywiscie:tak: w sumie dwa dni pozniej dowiedziala sie kolezanka co po sasiedzku mieszka bo wpadla z winkiem i wymowke mialam taka ze do pracy ide wiec sie nie napije a wieczorem mialam byc u niej w domu spotkac sie z jej wspol lokatorka i wydalo sie od razu bo nalalam sobie do szklanki soczek a im obydwum po lampce winka ;-)wiec kolezanka od razu wiedziala sama wypalila z tekstem ze jak ja rozanego winka nie pije (moje ulubione) to znaczy ze w ciazy jestem alebo na antybiotykach heheh a no i ze na forum wkleilam suwaczek to juz kilka osob wiecej wie:tak:kolezanka ktora na bb nie jest zapisana spotyka sie z kolezanka z forum i ona przekazal jej wiesci:-) i tak sie wydalo hehe

ja tylko na sekunde wpadam ... stanowczo w ciąży trudniej się myśli ... dzisiaj nie mam żadnych mdłości, czuje sie całkiem dobrze i znowu sie martwie :sorry2:

Natalea - ja na twoim miejscu zrobiłabym test jutro z porannego moczu

azorek - ale Ci zazdroszcze tej wiosny :-p

anusia - ja sie ciesze ze na forum mozna to poprzeżywać po swojemu, mąż wszystkiego nie zrozumie...

reklama
jak czytam ze u was zamiecie sniezne to az uwierzyc nie moge:szok:u mnie za oknem slonko i juz teraz jakies plus 12:-D wiosna przyszla heheheh ja spiaca nadal jestem kawa nie pomogla nic a nic:dry:
martwi mnie fakt ze bole w okolicy lewego jajnika trafiaja sie coraz czesciej:zawstydzona/y::-( mysle ze moge miec infekcje jakas bo bol promieniuje na nerke:zawstydzona/y:lapie najczesciej wieczorem np wczoraj przed praca i w trakcie jak sie troche zgrzalam bo cieplo mam w biurze. a dzis mialam rano lekkie skurcze macicy (nie byly mocne i trwaly oze z minute moze mniej jak dla mnie wiecznosc) wzielam nospe i narazie jest ok tylko lapia mnie takie jakby prady wychodzace z pepka ale to pamietam z poprzedniej ciazy akurat. mam sporo ztrostow po 2 operacjach i pewnie dla tego mocniej to odczuwam

Taki ból w okolicy jajnika też mam i w pierwszej ciazy też miałam. Nie jest on mocny, takie raczej kłucie.
Wiem, że w lewym jajniku jajeczko było, i podejzewam, ze to stąd.

Mnie nosi, żeby do jeszcze innego lekarza na usg się zapisać, żeby sprawdzić,c zy wszystko ok. Nie wiem, czy czasem nie przesadzam.

Do góry