-Lorelain-
Fanka BB :)
Nacudja - objawy dopiero mogą Ci się przyplątać, a jak ich nie będzie to tylko sie cieszyć...nie każda dziewczyna musi mieć

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zwlekaj za długo bo nie wszyscy egzaminujący zgadzają się na prowadzenie egzaminu z kursantką w ciąży.Ja narazie mam dużo czasu aby się ponudzić ale mam taki ambitny plan :-) - ZROBIĆ PRAWKO :-) narazie jest to taki plan hehehe ale poczekam tylko na wiosne i myślę że zawitam w jakiejś szkole hehe
Heheheh ja się też ciagle czułam samotna. Teraz mam już jednego brzdąca to mi nudno i samotnie nie jest;-)No kurcze mnie to moze nie do konca nuda doskwiera a bardziej samotnosc :-( Moj przyszly M wychodzi do pracy przed 8 i wraca kolo 18-20:-( Zostaje sama w domku na caly dzien. Pogoda do D.. i nawet na spacer wyjsc nie mozna bo pada:-( niech juz bedzie wiosna!!!!
Nie zwlekaj za długo bo nie wszyscy egzaminujący zgadzają się na prowadzenie egzaminu z kursantką w ciąży.