reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

Nacudja - objawy dopiero mogą Ci się przyplątać, a jak ich nie będzie to tylko sie cieszyć...nie każda dziewczyna musi mieć:tak:

reklama
Ja narazie mam dużo czasu aby się ponudzić ale mam taki ambitny plan :-) - ZROBIĆ PRAWKO :-) narazie jest to taki plan hehehe ale poczekam tylko na wiosne i myślę że zawitam w jakiejś szkole hehe
Nie zwlekaj za długo bo nie wszyscy egzaminujący zgadzają się na prowadzenie egzaminu z kursantką w ciąży.
No kurcze mnie to moze nie do konca nuda doskwiera a bardziej samotnosc :-( Moj przyszly M wychodzi do pracy przed 8 i wraca kolo 18-20:-( Zostaje sama w domku na caly dzien. Pogoda do D.. i nawet na spacer wyjsc nie mozna bo pada:-( niech juz bedzie wiosna!!!!
Heheheh ja się też ciagle czułam samotna. Teraz mam już jednego brzdąca to mi nudno i samotnie nie jest;-)

Ja własnie dostałam mleczny śluz. I mogę komuś oddać trochę mdłosci i humorków...

ja w 2 ciąży też prawie objawów nie miałam ;) świetna sprawa :D

teraz raz mnie zemdliło z rana ale na razie w miarę spokój - jedynie senność i takie znużenie duże.

Normalnie nadążyć za Wami nie można. Pędzicie jak szalone i widzę ,że październik będzie produktywny hehe.
Malami,Belka świetne wiadomości
Lorelain super ta lista.
Witam nowe mamusie .Ja dzisiaj byłam u fryzjera ,nową mam fryzurkę i humor od razu lepszy.Mi mdłości przeszły i martwię się bardzo bo to już 3dzień,ale znowu nie mam apetytu,ostatni posiłek jadłam o godz 14.

ojj duzo czytania znowu :-)

witajcie mamusie

powiem Wam dziewczyny ze z tym basen i grzybem to niestety sie zdarza. My w tamtym roku bylismy na wczasach za granicą i duuuuuuuzo siedzialam w basenie. I z posiewu w listopadzie wyhodowal mi sie gronkowiec. Nigdy nie miewalam problemow z takimi rzeczami. A teraz niestety. I tak jak pisze Mina, ludzie nie przestrzegaja higieny i mimo oczyszczania basenow mozna cos zlapac.

Zumba dzieki, u nas niestety nie ma takiej apteki. Musze cos pomyslec, zobacze w sklepie dzieciecym co mają

Palu wiesz z tym jedzeniem to juz glupia jestem. W srode popielcowa z wielkiem smakiem zjadlam śledzie w śmietanie (takie Lisnera w pudelku). Taka mialam ochote a dzis wyczytalam ze niektorzy pisza ze sledzie w oleju czy inne to surowa ryba :baffled::baffled:. I teraz mam stres. Miala ze sery plesniowe nie, niestety moj ukochany oscypek podobno tez nie bo to nie pasteryzowane mleko. Ja tak mysle ze trzeba wszystko z rozumem. Wiadomo ze zadne tatary, sushi, kogle mogle czy inne surowizny to nie a z reszta zachowac rozsadek. Dzis tez czytalam ze nie wolno piorogow z grzybami tylko dlatego ze ciezkostrawne i kaloryczne. Ale chyba nie sa niezdrowe.
Mysle ze kawe i cole trzeba ograniczyc do minimum. Ja sobie bezkofeinowa kupilam :-)

MoniaB witaj, ciesze sie ze choc jedna osoba z moich stron, ja jestem z Minska Mazowieckiego a do Wawy jezdze do gina:happy2:.

GoKa super wiesci

Kasikd mi gin powiedzial ze najwczesniej widac ciaze 3 tyg. po zaplodnieniu wiec moglo byc za wczesnie, nie martw sie.

Patrycja oj u mnie tez kiepsko, mam dzis zły dzień. jakos mi niedobrze. A pogoda jeszcze mnie doluje.

Paja moze to przemeczenie po prostu, albo stres ze wzgedu na te targi

z tymi kremami to pewnie jest tez tak ze zalezy co na kogo dziala. Ja uzywalam Ziajki i tez nie mam rozstepow Ona jest tania w miare. Ale teraz troche sie stresuje bo juz starsza jestem a wiadomo ze skora z wiekiem traci na "jakosci" i moze warto zainwestowac w cos innego. Tylko ta 100 m-cznie mnie przeraza zwlaszcza ze juz mnie gin i zastrzyki kupe kasy kosztuja. Same zastrzyki 340 m-cznie.

Jagoda tez o oliwce myslalam, mam taka w domu w zelu Jonsona, pieknie pachnie

ech troche poczytalam i narazie tyle zdolalam wyprodukowac.

czytam dalej .............

Nie zwlekaj za długo bo nie wszyscy egzaminujący zgadzają się na prowadzenie egzaminu z kursantką w ciąży.

o nie... na serio?

hm. a ja mam skończony kurs i nawet dwa podejścia egzaminu za sobą... ostatni egzamin we wrześniu i tak to teraz stoi w miejscu. A na wiosnę właśnie chciałam to wznowić :-) :tak:

Lorelein fajny dzien Was czeka, tez bym sie tam wybrala tylko to hektar ode mnie

Azorek tez jutro zamierzam paste z jajka zrobic na sniadanie

Aguga ja sie boje ze niedlugo bede miala problem ze spodniami. Ja 8h siedzie w pracy przy biurku i zaczyna mnie cisnac. Ale na ciazowe to chyba za wczesnie. Ja mialam z taka guma ale to na duzy brzuch byly

a mnie boli gardlo i cos jakby mnie bralo. Kupilam propolki do ssania i ten syrop dla ciezarnych to zobaczymy

a propo snu to ja tez kiespko sie, latal na siku i jakos ciagle sie budze

witam nowe mamy

Mimi my mowilismy synowi a on do nas ze nie widzi i palcem mnie w brzuch pukal. Mysle ze to badzie latwiej opowiadac jak bedzie brzuch widac, wtedy to takie namacalne bedzie

Kaka ojj ja tez chce piwa :rofl2:

Malami super wiesci, ciesze sie razem z Toba

widze ze nie tylko ja mam wrazenie ze mam wiecznie mokro.

co porabiacie??

Ja do fryzjera jutro wieczorkiem idę i już się doczekać nie mogę:-D

A z jedzonkiem to chyb nie ma co przesadzać, bo oszalejemy. 1 śledź w śmietanie nikogo nie zabije.

Jutrzenka a ja po suwaczku widzę, że twój synuś jest dokładnie o rok starszy od mojego :D

reklama
Zapominajka 19 grudnia to fajna data ;-):-)

hej ja moze troche nie w temacie naszych brzuchali ale moze ktos mi cos doradzi jesli codzi o fotelik dla Kuby. Musze kupic taki 15-36 co sie z niego siedzisko robi. Ktoras z Was mam starszych dzieciaczkow juz kupowala taki fotelik i cos mi poradzi????

Do góry