reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

Azorek mój mąż też sam nie zrobi nic więcej oprócz odkurzania i mycia podłogi- chociaż i o to sie targuje, że by czasem nie zaczęsto. A mamy owczarka niemieckiego dlugowłosego w domu, więc można sobie wyobrazić ile siersci lata po naszych 50m:-( Także nie matrw się Twój nie jest wyjątkiem, szkoda na nich nerwów, już niedługo będziemy sobie mogły same sprzątać. Dla facetów zawsze jest czysto, przynajmniej dla mojego, a ja wszędzie widze bałagan:wściekła/y:

Mamba wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy;-) mnie niestety też winko z tej okazji ominie we wrzesniu, a już mam wielką ochotę.

Mamarand podziwiam Cie za szpilki i że tak długo wytrzymałaś na weselu.

reklama
anć no z tym paleniem to mądra dowaliła.. żeby dziecko nie rosło.. to może lepiej od razu zacząć ćpać. :wściekła/y::wściekła/y:

a kuchnia to moje newralgiczne miejsce i małż wie że lepiej nie przeginać.. ale jak posprząta po swojemu to chwalę.. a potem poprawiam jak nie widzi :-p

popieram pomysł jutrzenki żeby z listy usunąć mamusie nieaktywne bo nam statystyki psują.

oluska.. witaj w klubie zakłaczonch mieszkań :tak: moje 3 koty dają radę a my z nimi ponieważ oprócz sypialni nigdzie nie mam dywaników ani wykładzin. Tylko gres i panele. Ale za to pozamiatam i luzik.

Mój dzisiaj sam z siebie wstał i posprzątał bez proszenia, ja udawałam że bałaganu nie widzę i absolutnie mi nie przeszkadza więc jego ruszyło :-p
kiedy przyszłam z miasta ze ścierpnięta nogą to tylko buty zdjęłam i ległam na kanapie, a on rozpakował plecak i nawet wodę na makaron obiadowy wstawił. Oczywiście nagadał że mogłam jechać autem ale ja chciałam choć troszkę ruchu zażyć.
I jak tu ród samczy zrozumieć :-)

mam nadzieję, że urodzę we względnym cieple, bo w październikowym, jesiennym chłodzie czarno widzę biec do szpitala w japonkach :-D

ja dziś nie robię absolutnie nic. nie mam siły więc nie będę się zmuszać. jak to było w "seksmisji": nie wstanę, tak będę leżał.
Trzymam się tej samej myśli co do pogody podczas wyjazdu do szpitala ;-)
A ostatnie zdanie Twojego postu uwielbiam!! :-)
hej

Polcia mysle ze z tej listy wpis dotyczace osob ktore juz nie pisza, bedziemy mialy prawdziwe danie, np Zumba, jaazosia, Marteczka 23, anja83, Tallka,

i nie mam weny na wiecej, dzis nie moj dzien
Popieram myśl :tak: i niech Twój dzięn już wraca, bo lubię jak z nami jesteś :-). Trzymam kciuki za poprawę nastroju &&&&&& w trybie natychmiastowym.
I jak tu ród samczy zrozumieć :-)

Rozumiem, ze to pytanie retoryczne :-D

Emotion co za głupia baba ,żeby dziecko tak narażać.I najgorzej,że takie raz dwa i w ciąży są.Oby maleństwu nic nie było-daj znać jak się czegoś dowiesz.
Mina mi to stawy siadają od ciężaru i czasami kości przeskakują w stopach ,a ból taki jakbym ją złamała.
Polcia zaraz wskoczę i zobaczę liste.
Paulawawa dla dobra dzieci chyba bym nie umiała żyć w takim obojętnym związku.Lepiej odciąć się szybciej i samej wychować dziecko niż się męczyć i ryczeć po kątach .
Jutrzenka aby wykasować z listy te mamy które nie piszą

Anć dzięki. Powinnam być na powrót bólu przepukliny przygotowana. Jednak psychicznie wysiadam za dużo mam ograniczeń i to mnie dołuje.
Dziewczyny przeczytałam tych parę postów i co i wena mnie opuściła:confused2:
A dlaczego tak mało bukietów dostałam :sorry::-D

Mamba bukiet dla Ciebie,samych słonecznych chwil :-)

Załączniki

• sloneczniki.jpg
    sloneczniki.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 30
Emotion dobrze, że z dzieckiem koleżanki wszystko w porządku, ale bezmyślność pierwsza klasa
emotion na odchudzanie się w ciąży to mi w ogóle szkoda słów.... (....) ale dobrze, że u tej koleżanki dzidzia zdrowa, choć niewielka, że głupota matki w niczym nie zaszkodziła.
Emotion co za głupia baba ,żeby dziecko tak narażać.I najgorzej,że takie raz dwa i w ciąży są.Oby maleństwu nic nie było-daj znać jak się czegoś dowiesz.
Rozmawialam dzis z kolezanka - jak narazie o dziecko sie nie boja jako tako- jedynie o jego wage.
Kolezanka ze wzgledu na wysokie cisnienie musi zostac w szpitalu do soboty
[3 doby w sumie] - zazwyczaj zostaje sie jedna [dzis powinna wyjsc].
Z dzieckiem niewiadomo czy wyjdzie z nia.
Wogule jako ze taka drobizna nawet nie jest przy matce- ona moze tylko co 2 h przychodzic do karmienia - a w nocy jej donosza - pozatym siedzi na oddziale - jakby intensywnej terapii [ale nie jest podlaczone do niczego ani w inkubatorze - tylko na obserwacjii].
emotion fajnie że wyjdziesz z domu i czymś się zajmiesz..
emotion - fajnie, że oderwiesz się od zapłakanych klimatów
Super poprostu!!!
Znajomy posprzatal siostry kuchnie, ona sobie salon, a ja jej 4 pokoje - takze zostaly jej tylko lazienki. Ale sie rozerwalam - jednoczesnie nie przemeczajac w takich domkach wynajmowanych to lozko, szafka nocna, komoda i szafa na pokuj wiec wiele nie mialam do robienia - swoim tempem :-)

A dzidzia moja wrecz zachwycona - wariuje odkad wrocilam - juz 3 godziny sie nie moze uspokoic :)
Jutro pewnie bede 'odlegiwac' caly dzien bo nogi mi spuchna trpche - ale warto bylo wyjsc z domu - inaczej bym swira juz dostala :D

Dobranoc :)

reklama
pierwsza, pierwsza :-D:-D:-D:-D:-D
chociaz raz :-D:-D:-D

oczywiscie nie liczy sie wpis Emotion bo on do wczoraj sie zalicza ;-)

Kuba oglada, ja zjadam sniadanie i jade go zawiesc, wpadne potem z kawka

milego dnia

Do góry