reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

Witajcie bladym świtem
zapowiadają piękną pogodę a ja nie mam co prać! :szok:

już po śniadaniu i odczekam chwile żeby kawusia się zmieściła.
I lenistwo

Miłego Dnia!

reklama
Witam z rana.
U mnie dzisiaj kominiarze o 9 rano pobudkę robili, także nie dane było się wyspać.
aguga06 masz absolutną rację z tym mężem, tylko że jak człowiek nie spróbuje na nowo, nie da szansy, to nie będzie wiedział, czy dobrze postąpił, a odejść zawsze można przecież.
Ja z rana jak zwykle wapnem się zapijam, bo mam słabe kości i lekarz kazał pić.
No i tak to.
Dzisiaj słonko za chmurką jak widzę, chociaż jeszcze pół godzinki temu świeciło na całego, ale ciepły dzionek się zapowiada.
Mała jak zwykle siedzi i ogląda bajki popijając kakao.

Witajcie u nas w nocy padał deszcz i trochę pochmurno jest,ale widzę ,że się rozpogadza.
Zjedliśmy z synkiem śniadanko i objadamy się teraz Merci :eek:,a dupcia rośnie.

Debi moje ulubione słoneczniki :szok::-D Z tymi kwiatami żartowałam, ale dzięki przynajmniej mi się mordka śmieje od rana.
Charlois również słoneczniki:rofl2:
Emotion to koleżanka się doigrała ja bym miała wielkie wyrzuty do siebie:zawstydzona/y:
Mina u ciebie pogoda a u nas znów tak nijako :confused2: Zła jestem bo akurat dzisiaj mam załatwienia na mieście i chciałam ubrać sukienke :-(

Paula a ja biorę tylko kwas bo jak wrócę od lekarza za 1,5 tyg. to pewnie znów z antybiotykiem:baffled:

Ja postanowiłam, że Lena od poniedziałku pójdzie na dyżur do przedszkola, bo już tak się nudzi, że szkoda mówić.
Zrobił się tylko problem, bo będzie musiała przychodzić po śniadaniu, a odbierać ją będę musiała przed obiadem, dlatego że przedszkole odmówiło podawania jedzenia Lence ze względu na jej celiakię :(
Także trochę się zdołowałam :/ Bo pani dyrektor powiedziała, że trzeba będzie małą przenieść do innego przedszkola :/
Także świetnie po prostu.
Chyba że mąż się spręży i wynajmie mieszkanie, także ten problem z przedszkolem mi odpadnie. Jednak jak nie pojedziemy, to będzie trzeba coś myśleć.

Witam i ja :-) Przez te ciągłe kręcenie się wszędzie i odwiedziny mam trochę zaległości bo piszecie równo :-) Mam nadzieję, że szybko nadrobię.

I jak tak pogodowo zaczynamy to nie będę wyjątkiem i u nas tak samo szaro i nijako, a podobno mają wrócić upały. Szczerze, to jakoś za nimi nie tęsknię :-p

Mamba, jeszcze raz spóźnione ale najszczersze życzenia rocznicowe :-)

paulawawa, dziwne, że odmówili Małej posiłków, przecież na pewno będzie nie jednym dzieckiem ze specjalną dietą. U nas w p-kolu jest tak, że dzieci, które wymagają specjalnej diety są zgłaszane i dla nich są inne posiłki. I zawsze rano jedna pani chodzi po salach, liczy dzieci i pyta ile posiłków normalnych a ile z dietą. Mam nadzieję, że uda się to rozwiązać i nie będziesz musiała jej później odprowadzać i wcześniej zabierać.

paulawawa, dziwne, że odmówili Małej posiłków, przecież na pewno będzie nie jednym dzieckiem ze specjalną dietą. U nas w p-kolu jest tak, że dzieci, które wymagają specjalnej diety są zgłaszane i dla nich są inne posiłki. I zawsze rano jedna pani chodzi po salach, liczy dzieci i pyta ile posiłków normalnych a ile z dietą. Mam nadzieję, że uda się to rozwiązać i nie będziesz musiała jej później odprowadzać i wcześniej zabierać.

U nas są dzieci, ale na diecie bezmlecznej. Lena jest jedynym dzieckiem z celiakią., być może stąd taki problem. Pani dyrektor stwierdziła, że musiała zwolnić jedną kucharkę i jest ich teraz mało w kuchni i nie ma możliwości żeby przygotowywali specjalnie dla Leny coś innego :/ Szczerze powiem, że niepoważne podejście, bo przecież mogłabym im donosić produkty, które sama bym kupowała, a oni by z nich gotowali, ale najwidoczniej to dla nich problem :/ Szczerze powiem, że się zawiodłam, zwłaszcza, że to jej stałe przedszkole, także uważam, że powinni to jakoś rozwiązać, w końcu jak 2 lata temu zapisywałam małą, to nie wiedziałam, że ma celiakię :/

witam sie i ja...nocka zarwana:zawstydzona/y:nie pojechalam do pracy wczoraj. maz mial klocia w klatce piersiowej i jakies dziwne bole i zaslabniecia. przyjechali z pogotowia zrobili mu w domu krotkie ekg ktore nic nie wykazalo cisnienie w normie ...zabrali dos zpitala i wrocil przed 3 rano:szok: ale polozyli go pod ekg na prawie godzine zeby miec dobry obraz tego co sie dzieje w serduchu, pobrali krew i czekali na wyniki nic nie wykazalo wzieli na rentgena i kolejna krew na zakrzepy wyniki dobre ma rtg nic nie wykazalo i stanelo na tym ze albo sie przemeczyl (no to teraz bedzie miec wymowke:wściekła/y:) albo jakies nerwobole.....ja sie poddaje jzu..stwierdzilam ze po porodzie osiwieje ze wszystkiego
zapowiadają piękną pogodę a ja nie mam co prać! :szok:
aaa to ja swoje wsadze w samolot za 2,5h mozesz odebrac:-D odeslesz mi wyprane wysuszone polskim slonkiem :-D:-D

padam na pyszczek....ide po kawe bo usne zaraz:-(

reklama
azorek84 dużo zdrówka dla męża.
Ja też dzisiaj zasypiam, chyba coś z tym ciśnieniem dzisiaj nie tak ;/
Ale kawki już niestety nie pijam, bo mi szkodziła i niedobrze mi po niej było :/
Teraz zawsze wapno z rana i kwas foliowy.
Poranny zestaw na pobudkę :)

Do góry