Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i też nie podchodzą. a widzę, że Ci się po bzyku humor poprawił! super sposób! ;-)
jak już właściciel nie ma siły z nią rozmawiać to siada np. naprzeciwko tv i dyskutuje 

. z tymi bezwłosymi kotami to tak jest, że trzeba je po prostu lubić, bo wiadomo nie każdemu odpowiadają...
na migi, bo na migi, ale większych problemów nie było. raz mieli jakiś problem z francuzem na recepcji jakiegoś hotelu, który ewidentnie miał do nich żal, że przyjechali do jego kraju i nie mówią po francusku więc mama po prostu zadzwoniła do mnie i dała go do telefonu i problem był rozwiązany 

dziś nawet w nocy spłynęło na mnie olśnienie. będzie nazywał się... Rysiek. Będziemy mieć Mańka, Lucka i Ryśka :-)
na gardło jak przyciśnie to tamtum verde (gin powiedział, że bez problemu), ale tak to się nie faszeruję... zdrowiej!
oczywiście był na nie i wielce obrażony, a wieczorem tego samego dnia już siedział i mówił: a widziałaś jakie on ma małe łapki? patrz jak słodko śpi! patrz jaki mądry wie gdzie jest kuweta! ojej! on mruczy! 
A dziś taka fajna pogoda, wstaliśmy po 9(mój wewnętrzny budzik to Szymek i jak on śpi to ja też
) a trochę szkoda, bo pranie zamiast się dopiero prać to już by się suszyło na słonku:-)
Miłego dnia:-)

Ja z łóżka nadaję o tej porze![]()
Malinowa P. co do sphynxa to sama sobie zazdroszczę i nikomu nie oddam.dziś nawet w nocy spłynęło na mnie olśnienie. będzie nazywał się... Rysiek. Będziemy mieć Mańka, Lucka i Ryśka :-)
.Rysiek. Pięknie.