mimii
Fanka BB :)
Hej :-) U mnie w planach na dzisiaj wizyta mojej babci więc sobie razem posiedzimy. I wchodząc tu, nawet się nie spodziewałam córci Karoli, ale przeogromnie się cieszę i jeszcze raz gratuluję :-):-):-)
ulala, na pewno się denerwujesz bo każda z nas chciałaby już urodzić i u Ciebie jeszcze spory Maluszek ale tak jak dziewczyny mówią te pomiary są orientacyjne i mam nadzieję, że będzie dobrze :-)
Izabela, brzuszek na pewno będzie stopniowo się zmniejszał i tak mamy dobrze, że teraz jesień to pod sweterkami tak bardzo nie widać :-)
Fasolek, ale super, że już jutro i Ty przytulisz swoją Kruszynkę :-):-):-)
Miłego dnia :-)
ulala, na pewno się denerwujesz bo każda z nas chciałaby już urodzić i u Ciebie jeszcze spory Maluszek ale tak jak dziewczyny mówią te pomiary są orientacyjne i mam nadzieję, że będzie dobrze :-)
Izabela, brzuszek na pewno będzie stopniowo się zmniejszał i tak mamy dobrze, że teraz jesień to pod sweterkami tak bardzo nie widać :-)
Fasolek, ale super, że już jutro i Ty przytulisz swoją Kruszynkę :-):-):-)
Miłego dnia :-)
ależ te dzieci nieprzewidywalne:-)

A Jaś może potrzebuje waszej bliskości po prostu choć z drugiej strony spanie co noc razem nie jest dobrym przyzwyczajeniem...może lekarz Wam coś poradzi.