reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2013:)

reklama
jak nie wybaczy, to najwyżej się zbełtasz:-p:-D.

Z goframi mediana gorzej.. może zamienisz to na naleśniki z rozmrożonymi truskawkami i bitą śmietaną?:sorry:

Czytałam,że w ciąży jeden z najzdrowszych owoców to mango (nawet nie wiedziałam). Więc kupiłam sobie parę..poleżały 2 dni aż będą troszkę miękkie i jadłam 2 dni pod rząd- PYCHA!

Ooo tak pomidoróweczka jest u mnie na 1 miejscu, tylko że z makaronem ;)
A ja bym zjadła zupę szczawiową z jajem. Straszną mam ochotę już od jakiegoś czasu. Musze zajrzeć do przepisów i jutro chyba kupię potrzebne składniki i spróbuję swoich sił. Nigdy nie robiłam tej zupy. W ogóle mało gotuję...

Bosmanka - ja wogole nie umiem gotowac a ostatnio sie ucze - umiem juz kilka zup ! :D bo to dla mnie wyzwanie hihi.
Ostatnio byla zupka z bialej kapusty z ziemniakami - jedlismy dwa dni :)

Mojemu sie zachcialo ostatnio watrobki wiec chyba zrobie jutro. Chociaz jutro musimy na zakupy jechac swiateczne bo w piatek po pracy chlopy urzadzaja sobie wielkanoic wiec nici z zakupow beda ;p

Chipsy mniam choc bardzo niezdrowe wiem :(

Mango tez kilka zjadlam w ciazy ale mi sie juz przejadlo, ostatnio winogrono jem, jablka :)

MartOocha w weekend byli u nas teściowie z obiadem i z zachwytem opowiadali, że jedli ostatnio u znajomych zupę krem z mango właśnie. Coś mi tam utkwiło w głowie z przepisu, ale ja jak nie mam na kartce to ciężko. Wiem że było jedno zielone (to trochę podłużne) mango i dwa pory. Oczywiście wszystko gotowane, w małej ilości wody no a potem zblendowane. Musze dopytać czy jakieś charakterystyczne przyprawy... I dopytam, bo muszę jej spróbować!

Naleśniki mam dzisiaj obiecane przez mojego Kucharza :) Zupę pomidorową też mogłabym jeść litrami - z makaronem albo ryżem.
Co do owoców to zdrowe jest też awokado - pyszna jest pasta na kanapki z awokado i cebuli (chyba), ale trzeba jeść na świeżo, jak trochę poleży w lodówce. Namiętnie jem też gruszki...

reklama
Naleśniki mam dzisiaj obiecane przez mojego Kucharza :) Zupę pomidorową też mogłabym jeść litrami - z makaronem albo ryżem.
Co do owoców to zdrowe jest też awokado - pyszna jest pasta na kanapki z awokado i cebuli (chyba), ale trzeba jeść na świeżo, jak trochę poleży w lodówce. Namiętnie jem też gruszki...

Ja czekam na truskawki, czeresnie i arbuzaaaaaaaaaa :angry:

Do góry