reklama

Październik 2014

No i po spaniu :/ Do tego mam kolejny skurcz...Wczoraj byliśmy na ostatnim grillu w sezonie i przywiezlismy łóżeczko :) Pozostaje kwestia skręcenia, lecz wpierw musimy pojechać po śrubę bob juz zgubilismy jedną-*******y.

Pscółka/Wawka Byłoby super jakbysmy się spotkały razem w kupie raźniej :) Lecz marne szanse na przenoszenie a i nie chce nikogo az tak wcześnie ciągnąć za sobą ; ) Długo trwa takie podpisywanie umowy? Czy położna pokazuje sale porodowe czy nie? Jestem ciekawa z kim rodzicie tak btw :)Aaa i bierzecie jedynke czy jaka będzie wolna sala??

Na razie z moich reaserchow najtańsze pampersy premium care są w Smyku....46,99 zł. Jak ktoś widział gdzieś tansze proszę o info.

reklama
Dzień dobry :)

Kolejny dzień czas zacząć. Dzisiaj to już myślałam ze urodzę tak mnie brzuch bolał i plecy, a tu nic do rana wszystkie bóle przeszły i nadal trzeba czekać i się denerwować kiedy to będzie :)

Dzień dobry :)

Kolejny dzień czas zacząć. Dzisiaj to już myślałam ze urodzę tak mnie brzuch bolał i plecy, a tu nic do rana wszystkie bóle przeszły i nadal trzeba czekać i się denerwować kiedy to będzie :)

Babina ja to już chodzę jak babcia. Kosci stop bola, ręce bola, nadgarstek boli, brzuch pobolewa, krzyż nie wspominając juz o pupie i tamtejszych kosciach:/ Normalnie geriatria się kłania.

Ja nic nie mam, zresztą statystycznie zazwyczaj dzieje się to podczas działania grawitacji ziemskiej np. podnoszenia z łóżka lub chodzenia. A i ie zawsze odchodza.

Ostatnia edycja:
Mizzah: poprzednią umowę podpisywałam poza szpitalem to mi sal nie pokazywali, ale wiem już jak wyglądają, więc raczej teraz mi nie pokażą. Podpisanie umowy trwało około godziny. W tym szpitalu są tylko jedynki więc wyboru nie ma. U mnie umowa się sprawdziła bo rodziłam po świętach i IP była pełna rodzących i moja położna po telefonie ode mnie zarezerwowała ostatnią salę porodową :tak: A premium care kupiłam na zapas rozmiar 1 i 2 jak była promocja w piotrze i pawle. Dałam wtedy po 39,99 za opakowanie. Któraś z dziewczyn dała znać, że jest taka promocja :tak: Może jeszcze zrobią taką promocję.

Babina: ja nie mam nic na łóżko, bo mi wody nie odeszły w poprzedniej ciąży. Nie wiem nawet kiedy mi odeszły, bo jak dotarłam do szpitala, to wylądowałam w wannie z wodą i tam nie zauważyłam wypływających wód. I z wody szłam na stół do rodzenia i też nie zauważyłam wód odchodzących :szok:

Ostatnia edycja:
Mizzah: poprzednią umowę podpisywałam poza szpitalem to mi sal nie pokazywali, ale wiem już jak wyglądają, więc raczej teraz mi nie pokażą. Podpisanie umowy trwało około godziny. W tym szpitalu są tylko jedynki więc wyboru nie ma. U mnie umowa się sprawdziła bo rodziłam po świętach i IP była pełna rodzących i moja położna po telefonie ode mnie zarezerwowała ostatnią salę porodową :tak: A premium care kupiłam na zapas rozmiar 1 i 2 jak była promocja w piotrze i pawle. Dałam wtedy po 39,99 za opakowanie. Któraś z dziewczyn dała znać, że jest taka promocja :tak: Może jeszcze zrobią taką promocję.

Babina: ja nie mam nic na łóżko, bo mi wody nie odeszły w poprzedniej ciąży. Nie wiem nawet kiedy mi odeszły, bo jak dotarłam do szpitala, to wylądowałam w wannie z wodą i tam nie zauważyłam wypływających wód. I z wody szłam na stół do rodzenia i też nie zauważyłam wód odchodzących :szok:

Zle się wyrazilam chodziło mi o salę poporodowa. Bo ze porodowa to jedynki to wiem :) Taaak była promocja i skorzystałam kupujac paczkę nr 1 ale jedną teraz zaluje ze nie wzięłam dwoch jedynek. :/

dzień dobry :)
We Wrocławiu słonko od rana świeci....
Miałam straszna nockę, no zasnąć za nic nie mogłam, nogi mnie tak jakby ciągnęły, drętwiały, nie wiem o co kaman :( Już mam tak od jakiegoś czasu jak zasypiam ale w tą noc to było przegięcie, udało mi się zasnąć gdzieś o 4 no a Mati już o 7:30 sie wyspał. Myślę że będzie dzisiaj ciężki dzień :(

reklama
Mizzah: oj to nie wiem czy poporodowe pokazują. Mnie dali do dwuosobowej. Jak mnie położna kilka godzin po porodzie odwiedziła i zobaczyła, z kim jestem na sali, to mnie przeniosła do sali obok :tak: Więc kolejny plus położnej. Jedynki nie brałam i dobrze bo byłam tydzień w szpitalu i szkoda kasy. Do mnie do sali trafiła dziewczyna, która miała jedynkę, ale po czwartym dniu pobytu (silna żółtaczka dziecka) przeniosła się do zwykłej sali. Planuję rodzić z mężem, ale nie wiemy jeszcze czy damy radę, bo mamy starsze dziecko. Jeśli będzie z kim je zostawić, to będziemy rodzić razem. A jak nie to będę sama.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry