reklama

Październik 2014

Mroczko, Ty dawaj do mnie:) ja serwuje zapiekaneczki z serkiem, cebulką, szyneczką i oregano:) mniami!!! No muszę wyluzować troche ale jak tu tyle dolegliwości i te hormony to święty by nie podołał...

reklama
Dziewczyny łącze się w bólu z wami! Też mnie wszystko boli. Nie śpię, ale to przez chore dziecko :-( ogólnie to masakra :-(

Dorota super pokoik :-)

Monia daj znać co tam w szpitalu po ktg.

Dzisiaj zaczynam 38tydzień więc donosilam :-D

Dzień dobry, po strasznej nocy...
od godziny 3 miałam można powiedzieć że prawie ciągły ból jak na okres i skurcze co 7/8 minut... obudziłam juz nawet mojego M. Niestety kolo 5 udało mi się zasnąć więc przeszło :-( teraz obudziłam się ale z bólem żołądka z głodu, czuje się jakbym w nocy w maratonie biegała, a z drugiej strony nie mogę już zasnąć... no cóż :confused:

Hej. Obudzilam sie o 3.30 i czuje na przescieradle duza mokra plame. Bielizna sucha, woda mineralna lezaca kolo mnie tez... nie wiem, co to bylo, wiec poszlam spac dalej :) Ale jazda.Bylam w domu calkiem sama. W nocy mam takie uczucie, jakby to dziecko mnie dusilo, przygniatalo.

Kate pewnie to juz kwestia dni :)

Marrika mozesz poprosic ktoras babcie o pomoc? Moze ktos zaopiekuje sie corka, zebys mogla odpoczac przed porodem?

Mizzah - sorki, wiem że Ty cierpisz, ale się uśmiałam:-D. Mój M to najczęściej słyszy "Idź dać Szymkowi smoczek":-D

garmelka - no ja nie oglądam wiadomości, bo na mnie to faktycznie źle działa, zwłaszcza tematy polityczne:-D, albo jakieś wypadki z udziałem dzieci:-(.

rjoanka - oj nie wiem;-). Kiedyś mój były otworzył moją lodówkę, bo chciał się popisać (a świetnie gotował), po czym zamknął i powiedział "Z pustego to i Salomon nie naleje":-D

gnagna - ja też mam takie uczucie przygniatania, a znowu jak za bardzo na bok się położę to mały się rzuca, bo chyba jego przygniatam:baffled:

Witam,

u mnie nocka tez nie najlepsza, za duzo nie pospalam, wiec lazcze sie w bolu.

Gratuuje donoszonych ciazy !!!!!!

Dzis juz z samopoczuciem lepiej - po wczorajszych przebojach. Po poludniu wizyta u poloznej, oby powiedziala, ze malutka jest ciut nizej :sorry2:

reklama
Garmelka o jezussss zostaw mi jedna choć juz zjadłam śniadanie wciągnę jedna ależ mi narobiłas smaka ....:-) niedobra ty !!!! Mizzah dawaj do mnie poczęstuje :-). Marrika jutro ja wchodzę w 38 tydz jedziemy prawie na tym samym wózku :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry