reklama

Październik 2014

reklama
Mona wszystko możliwe :tak:Jak się nie rozpakuję w najbliższych dniach, to od piątku i tak tam będę :happy2: W Pro F była podobna sytuacja jakies 3 tygodnie temu, bo urodzilo się cos 3 pary blizniakow - wczesniakow i wszystkie respiratory były zajęte wiec nie przyjmowali nikogo na porodówke przez kilka dni. Bylam cala wydygana żeby akurat wtedy nie zacząć rodzic :szok:

Mi dzisiaj jakąś laska przed ktg mówiła że do pf nie przyjmują już!mam nadzieję że to tylko plotki bo będzie lipa na szopena nie chce jechać,ewentualnie na lwowską ale ponoć z mojego szpitala wysyłają do łańcuta

Mona nie wiem, nic mi o tym nie wiadomo. Mam nadzieje ze jak mam skierowanie do nich i od ich lekarza to w konia mnie nie zrobia :/ nie zamierzam rodzic gdzies indziej :mad: a w pazdzierniku maja otwierac ten nowo wybudowany blok polozniczy to wtedy pewnie juz nie bedzie takiego oblezenia

Mam pytanko do dziewczyn które biorą luteine dopochwowo, ja dziś pierwszy dzień biorę i mam 2tabletki dwa razy dziennie tylko że dopiero teraz pomyślałam jak je brać rano? Przecież zaraz wypłyną na zewnątrz.... ile trzeba leżeć żeby się należycie wchłonęły? Nie pomyślałam jak byłam w gabinecie żeby spytać.
A dostałam luteine bo mam twardy brzuch i podobno macica w dużej gotowości do skurczow a jeszcze ma czas...

witam po weekendzie....widzę że coraz bardziej gorąco się u Nas robi;-)))
po sobotniej wizycie ktg ok skurczy brak mały wazy 2100 a to już koniec 34 tygodnia lekarz powiedział że wszystko ok cesarka nadal aktualna i leżenie plackiem niestety też;-((((za tydzień mam odstawic leki hamujące skurcze będzie wtedy początek 36 tygodnia ...mój gin obstawia że urodzę w terminie nastepna wizyte mam 11 .10.ktg dalej co tydzień miałam tylko usg badania od dołu nie bo powiedzial , ze przy plamieniach nie ma co ryzykować ...dobrej nocy życzę ;-)
a i mam już tesciowa teraz tym bardziej chce żeby czas szybko leciał
.

reklama
2014-09-15-1832.jpg2014-09-15-1833.jpgA my zwarci i gotowi ;) Wszystko czeka! Zobaczymy jak długo.....

Załączniki

• 2014-09-15-1832.jpg
    2014-09-15-1832.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 92
  • 2014-09-15-1833.jpg
    2014-09-15-1833.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 89

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry