reklama

Październik 2014

Aga sen jestem 6-7 tydzien. Lekaz kazał zapisać sie na usg i wtedy zobaczymy. Wydaje mi sie ze przy padaniu coś sie zmieniło.
Lekarz ogólnie miły zapytał nawet o operacje co żaden inny nie zapytał. Poczekam do soboty tyle ze wtedy P przy mnie nie bedzie bo wyjeżdża :(

reklama
Chciałam dołączyć do Waszego grona. Od jakiegoś czasu Was podczytuje :) Mam na imie Edyta mam jeszcze ;) 28 lat.Mam juz 2,5 letniego synka. Wczoraj u lekarza zobaczyłam dwa pecherzyki,jednak jeden jest mniejszy i nie wiadomo jak to bedzie. Choć ja wiem ze bedzie dobrze :) ostatnio cały czas z mężem rozmawiałam o blizniakach. 04.03 mam kolejna wizytę,juz nie moge sie jej doczekać,bardzo sie boje ze jednak moze byc cos nie tak.
Termin mam z OM na 19.10
Jak narazie jestem strasznie senna i mniewam czasami mdłości,no i oczywiscie tkliwosc piersi jest bardzo duza.

Ostatnia edycja:
hej:)

nie czytałam postów przez prawie dwa tygodnie a Wy rozpisałyście sie że hej:)
mam nadzieje że nadrobię jakoś:-)

ja stwierdziłam jednak że drugą ciążę poprowadzę w przychodni na NFZ i nie będę lekarzowi ładować kasy do kieszeni i chyba dobrze zrobiłam bo po ostatniej wizycie mam niesmak hmm:tak: jakoś tak czułam się zbyta..
byłam za to w przychodni i jakoś tak inaczej, a pacjentki gościa chwalą także zobaczymy, USG będzie 4.03 więc nie mogę się doczekać a tymczasem masę badań z krwi i moczu,

dziewczyny pijecie kawkę?? ponoć słabą można ja piję ale czasem się zdarzy że jeszcze mnie odepchnie od niej choć mdłości już prawie minęły :tak:
czaję się teraz aby zafarbować włosy kupiłam nawet farbę bez amoniaku i ciągle sie zastanawiam :sorry2:

aaaaa no i mam termin na 01.10 wiec czekamy :-) Maćka przenosiłam tydzień zobaczymy jak będzie tym razem:-)

Czesc Padziernikowki ;)

Witam wszystkie nowe mamy :)

U mnie hustawka emocjonalna, hormony szaleja, nie spie po nocach rozmyslajac co co bedzie ;) Dzisiaj zapisalam sie na ugs prywatne, na za tydzien w Niedziele czyli 2 Marca, mam nadzieje, ze zobacze wtedy pikajace serduszko :tak:

Bobomama teraz i ja sie zastanawiam czy nie za wczesnie to spotkanie z ginem mam. Zobaczysz wszystko bedzie dobrze &&&

Aga sen super, ze samopoczucie juz lepsze, oby juz tak zostalo && co za pieska masz? Moj tez tak potrafi pociagnac, ze prawie rami wyrywa :-D My mamy suczke staffporshire bullteriera, szczeniak jeszcze ;)

Annaam a podal jakis powod dla ktorego Cie nie badal??

Lece popracowac, bo jak narazie przez ostatnie 30 minut po necie latam ;)

Aniulka - -farbuj wlosy smialo ! ja farbowalam jakos na poczatku maja a w czerwcu rodzilam ;-)

widzialm , ze sporo z nas jest z tego samego rocznika - -fajnie :tak:

Ach nie dodalam ze u mnie termin z OM wypada na 21.10 :tak: ale pewnie pierwsze usg to naprostuje, choc do niego jeszcze tyle tygodni ! zazdroszcze Wam troszke, ze macie mozliwosc sledzenia rozowju szybciej

Emilia - -jesli moge spytas skad jestes ???

Tymsonik zasnal lece jesc obiad

reklama
PUK PUK. Czy jest jeszcze miejsce?
Hej dziewczyny. Jestem Kasia, mam 30 lat, rocznik '84. Obecnie mieszkam w Holandii ale już niedługo wracamy do Polski (przyszły tydzień). 30 stycznia test pozytywny w 29 dniu cyklu, a dziś byłam na pierwszej wizycie u położnej. Jest moja dzidzia. Termin według badania na 10-10 ale jeszcze może się zmienić choć Hanneke (imię mojej położnej) stwierdziła że wszystko jest bardzo dobrze, wymiary, serduszko bije itp. Następna wizyta w Polsce a tu (Rotterdam-Holandia) mam termin na 17 marca.
Od samego wejścia beczałam ale śmiała się że rozumie... w tamtym roku serduszko mojego Aniołka przestało bić i miałam zabieg w szpitalu. Wypytała o wszystko, zrobiła badanie. Ja najpierw nie patrzyłam, tylko płakałam. Dopiero jak mi pogratulowała i powiedziała że jest, serduszko bije otworzyłam oczy i wszystko mi pokazała, wytłumaczyła.
Trzymam za nas wszystkie kciuki!!! Cieplutko pozdrawiam!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry