wawka2013
Fanka BB :)
Kotulcia: u mnie było tak, że młoda zrobiła zaraz po porodzie jak leżała na moim brzuchu. Cała byłam uwalona tą kupką i też nastała przerwa. Ale najważniejsze, że pierwsze oddanie było
Teraz na mleku piersiowym zacznie robić kupki jak ta lala. Najpierw pewnie będą zielonkawe, przejściowe, a następnie z czasem osiągną kolor żółty. U nas najśmieszniejsze było jak młoda była przy piersi i jednocześnie kupę waliła. Żal było odrywać od piersi ale z drugiej strony dziecko z kupą w majtach.
Teraz na mleku piersiowym zacznie robić kupki jak ta lala. Najpierw pewnie będą zielonkawe, przejściowe, a następnie z czasem osiągną kolor żółty. U nas najśmieszniejsze było jak młoda była przy piersi i jednocześnie kupę waliła. Żal było odrywać od piersi ale z drugiej strony dziecko z kupą w majtach.

. U nas nie było tego charakterystycznego odgłosu robienia kupki bo on bobki robił, ale nie zapomnę jak kończył cycać i się sam odstawiał taki napity jak bąk, z uśmiechem na twarzy i zamkniętymi oczami - wyglądał jak na haju
i tak tu pochwal :-)
zdesperowana postanowiłam potraktować go zimnem i zafundować skurczybykowi krioterapię
Noc też była w miarę przespana. Zauważyłam że z dnia na dzień się coraz bardziej rozwija, coraz lepiej już ciągnie cyca i jest w stanie dłużej przy nim wyleżeć. Wcześniej miał znacznie mniej cierpliwości. I widzę też że cycowanie bardzo go relaksuje i uspokaja