Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Nie ma tego złego, przynajmniej już wszystko wiesz o laktacji, ulewaniu, kupkach i kolkach;-)
ale starszak był łapczywy, no i z przystawianiem były problemy to się nałykał powietrza. Mati zaraz po porodzie ssał 2 godziny bez żadnego problemu z przystawianiem, normalnie jakby instrukcję obsługi miał

.... Acha pisałyście kiedyś o długości plamienia po porodzie, no to ja dopiero jakieś 2-3 dni temu przestałam plamić a tak to bite 6 tygodni cały czas. Już mnie to nawet zaczęło wkurzać trochę, ale grunt że minęło. Miałam zacząć jakieś lekkie ćwiczenia jak skończy mi się to plamienie ale kurde no nie mam kiedy.
No i przez to że jest już taki rozbudzony nie daje się spacyfikować w rożku bo już wie o co kaman.Także to są dla nas zawsze najgorsze godziny bo nam się wtedy najbardziej chce spać i trochę z nim walczymy.
od wczoraj młody beczy po karmieniu, cyca niby ciągnie ale jakiś podenerwowany przy tym jest i rzuca głową na wszystkie strony. Do tej pory miałam full pokarmu więc nie wiedziałam czemu on tak beczy ale dziś wieczorem stwierdziłam że zrobię mu butlę mm i zobaczę czy chodzi o głód. No i pół godziny po karmieniu wydoił jeszcze 100 ml, po czym zasnął samodzielnie na łóżku z bananem na twarzy
Czyli jednak był głodny :-(A ja ściągnęłam pokarm żeby zobaczyć ile mam i wyszło 90 ml z obu cyców. Kurde teraz się trochę boję żeby nie stracić laktacji
Mam nadzieję że to jakiś chwilowy problem.
Jak wcześniej miałam skurcze tak teraz cisza, spacer po schodach, sprzątanie, sutki nic nie daje