reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Renisus infacol dałam dwa dni temu pierwszy raz,może jeszcze nie działa tak jak powinien ale czasem to.już cierpliwości nie mam i nadziei ze coś pomoże. Podaje przed jedzeniem,tym kroplomierzem.
Dzisiaj to jest tak nieznośny ze już mi ręce opadają. Tylko by się nosił,babcia rozpiescila i wymusza zeby go wziąsc na ręce,bo inaczej piszczy.
Zastanawiam się nad kupnem huśtawki-lezaczka. Miałabym z głowy noszenie tylko czy się nie przyzwyczaili jeszcze bardziej

reklama
Ruda ty w piątek juz szpital a ja tylko kontrol u położnej i jesli bedzie ok to dopiero poniedziałek/ wtorek ktg w szpitalu a wywoływanie w razie co 13-go. Liczę jednak ze mała szybciej sama się zdecyduje bo ja chyba oszaleję.

Haha babina, z tych samych powodów kupiłam hustawke dla starszej córki. Huśtawka sobie stala, a dzieć dalej na rękach ;-)

Czarna widxe ze nie tylko ja mam nocnego Marka :)
Garmelka napatrzeć sie nie mogę na Twoja slicznotke, czy ona ma takie czarne wlosy? Czy to na zdjęciu tylko?
Babina infacol zaczyna lepiej dzialav po 5 daniach, później juz nawet nie trzeba podawac przed kazdym karmieniem. Spróbuj uspokajac szuszarka, moxe zadziała. Trzymam kciuki :)

Czarna, drugi kryzys laktacyjny wypada około 6 tygodnia. Nie potrwa długo.
Babina, moja mała też nieodkladalna. Kupiłam dziś chustę, jak dojdzie będziemy sie nosić. M wrócił dziś do pracy i śmierć z głodu stała sie ralnym zagrożeniem, tylko banany udało sie zjeść. Z chusta mam nadzieję moc kanapkę zrobić. Któraś jeszcze będzie chustowac?

Babina - noś, no przecież taki maluszek potrzebuje poczucia bezpieczenstwa, ktore daje mu Twoje cieplo, Twoj zapach.
Noś, przytulaj, głaszcz, całuj, dużo mów w ciepły i czuły sposób - to wszystko jest potrzebne do prawidłowego rozwoju. Będziesz mieć spokojniejsze dziecko.

reklama
Do góry