Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Ja to nie mam dużo mocniej twardego brzucha, bo mam tłuszczyk, ale po prostu dokładniej czuję gdzie mi się macica kończy, bo jest cała spięta.Dziewczyny czy was tez tak boli kregosłup od siedzenie?

mięso też jadłam rzadziej niż w poprzedniej ciąży (raz w tygodniu jadę na stek wołowy na miasto). Z warzyw to buraczki, niestety wygodna jestem i już gotowe przetarte kupuję. Ale myślę, że to żelazo to z natki pietruszki (dodaję do wszystkiego i to dużo, nawet cały pęczek), kasz, orzechów/migdałów/pestek (mam gotowy mix do owsianki w lodówce), suszonych owoców (jem do owsianki mix figa, morela, żurawina i śliwki suszone), graham, mix płatków/zarodków/otrąb, jajka. W sumie jak tak patrzę na zawartość żelaza w tych produktach to wysoka nie jest, ale ziarnko do ziarnka...i jak widać działa. A i sprawdziłam coś, co jem codziennie od lat - miód gryczany - i też ma żelazo i magnez, a na jednej ze stron napisali, że wpływa na wzrost ilości płytek krwi, co by się zgadzało bo zazwyczaj mam ponad 230, tylko teraz coś mi spadło na 213, ale może dlatego że skończył mi się miód z Polski i jem niestety mieszankę spoza krajów UE, czyli tak de facto nie wiadomo co