reklama

Październik 2014

reklama
kaśku - a ja odwrotnie, cały dzień na mieście, opuchnięć nie ma, ale czuję już deczko że jak beczułka się toczę:-D No i niestety to już potwierdzone osiągnęłam rozmiar wieloryba:-D:cool2:. Jedyna sukienka która jako tako na mnie wyglądała i w którą się zmieściłam to była ze sklepu ciążowego za 250 zika. Jeszcze się wstrzymałam. W sumie potrzebuję jej na jeden piknik firmowy i mam wątpliwości, czy warto:confused:

Pscolka a moze znajdziesz taka sama na allegro z drugiej reki? Prawie kazda dziewczyna kupuje taka sukienke na jeden raz wiec moze akurat? Ja sie mieszcze w swoje normalne letnie sukienki, bo nosze takie luzniejsze, ale wiem, ze nadrobie...

Nie udało się zrobić echo serca Adrianka (jajka są nadal :tak:), bo miał niedobrą do tego badania pozycję i uparciuch nie chciał się ruszyć - tylko co jakiś czas mnie kopał. Z resztą zobaczcie same jak młody leży:
DSC_4322.jpg
Wymiary ma prawidłowe. Waga ok. 450 g. Według OM dziś jest 21 tydz 2 dz. Muszę przyjść w następnym tygodniu na to badanie serduszka.

A my kupiliśmy pierwsze ciuszki :sorry2: Chciałam się wstrzymać do 30 tc, ale nie wytrzymałam. Kupiliśmy w Lidlu niebieskie spodenki i body z długim rękawem na rozmiar 74/80 :confused2: - a bo się nie znam na tych rozmiarach, hehe. A w Biedronce body z krótkim rękawem na rozmiar 68 (już lepiej :-p).

Załączniki

• DSC_4322.jpg
    DSC_4322.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 81
gnagna - to chyba nowa kolekcja i jej nie ma w używkach. Alena szczęście przypomniało mi się, że mam jedną taką rozciągliwą w szafie, tylkojakieś gentry muszę do niej wykombinować - może te z Lidla?
cyntia - bardzo się cieszę, że pierwsze zakupy już za Wami:tak:.No 74 to tak na wiosnę/lato będzie:-D Ładnie już dzidzia waży:tak:

kaśku - ja czuję tylko dlatego, że dowiedziałam się na usg gdzie co jest, gdyby nie to to pewnie jeszcze bym się nie zorientowała. Szymek jak naciskał główką na pęcherz, to było to bardziej wyczuwalne (poza tym miewał czkawki prawie codziennie), a maluszek jest w poprzek i w nic konkretnego nie kopie:cool2: Kiedyś o świcie się uśmiałam, bo codziennie dosypiam rano z Szymkiem i tego dnia usnął mając głowę ponad kością mojej miednicy i dosłownie czułam jak maluszek buca go główką:-D

Ją w pierwszej ciąży poczułam jakoś jaku19/20tydz ;-) teraz znacznie szybciej;-)bo już w 16;-) a dzisiaj udało mi się nagrać co robi z moim brzuszkiem i pepkien ;-)

reklama
Tak też przypudzczałam-cześć z Was jest w drugiej ciąży albo z terminem na początek października, a ja na samą końcówkę mam termin więc jeszcze jest czas:) dzięki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry