Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Widze ze kupujecie te ciuszki z lidla i biedronki...a jak z jakoscia,warto kupic
Ja wczoraj oblowilam sie w lumpku,kupilam kilka bluzek dla siebie i fajne spodnie dla malego
kaskuja tez jeszcze nie czuje pomimo ze to moja druga ciaza, a podobno w drugiej czuje sie szybciej:w poprzedniej poczulam gdzies kolo 22 tygodnia, wiec masz jeszcze czas
Ja wlasnie kibluje 2 godziny w przychodni po pysznym "sniadanku" w formie 75g glukozy....ble....Najgorsze ze nie moge sie przez ten czas nawet wody napic,a za oknem takie cieploKto w ogole wymyslil to badanie...
Milego dnia wszystki brzuszkom
babina - wedlug mnie te z lidla maja bardzo dobra jakosc; mamy kilka rzeczy dla starszej coreczki i sprawuja sie niezle, nawet po praniu
Ja w lidlu czesto kupuje i zadowolona jestem,dzieciece sa wytzrymałe na pranie.
A wczoraj kupiłam stanik i jest superZobacz załącznik 625604
Załuje ze dwóch nie wziełam,super lezy i łądnie wygląda.
babina - też zrobiłam wczoraj kurs po lumpkach, w moim rozmiarze to ciężkobyło znaleźć coś co mnie doszczętnie nie zniekształca, ale coś tam do wyjściana plac zabaw i po domu kupiłam domka - no na takim ciałku to trudno żeby ładnie niewyglądał;-) Chyba się też dzisiaj przejdę po leginsy