karina26
Fanka BB :)
Cyntia - gratuluje wygranej, a wozka niw musisz miec ich, wystarcza adaptery (my tak mamy wozek tako i fotelik mc);
Gratki wszystkich udanych wizyt:
Przepraszam ze wybiorczo, ale w weekend nie mam za bardzo czasu na komputer, a wczoraj mialam wolne,ze wzgledu na wizyte u gina.
Z maluchem wszystko w porzadku, termin z usg nadal pokrywa sie z tym z OM. Maluch wazy ok 350 g +/- 50), ale nie chcial pokazac czy jest chlopcem czy dziewcztnka, wiec dolaczam do grona nieswiadomych
Milego dnia
Gratki wszystkich udanych wizyt:
Przepraszam ze wybiorczo, ale w weekend nie mam za bardzo czasu na komputer, a wczoraj mialam wolne,ze wzgledu na wizyte u gina.
Z maluchem wszystko w porzadku, termin z usg nadal pokrywa sie z tym z OM. Maluch wazy ok 350 g +/- 50), ale nie chcial pokazac czy jest chlopcem czy dziewcztnka, wiec dolaczam do grona nieswiadomych
Milego dnia
he he
. Jeszcze Mateusz mogłabymprzełknąć, ale zdrobnienie to Mateuszek, zanim to wypowiem to on już zdąży 5razy coś przeskrobać. Mati to dla mnie dobre dla nastolatka, nie maluszka
Pewnie jeśli się zdecydujemy to wyjdzie Matuś lub Mateoś. Na Szymka mówimy Szymuś, a ja będzie nastolatkiem to przejdziemy na Simi:-)