Cyntia gratuluje wygranej.:-) Fotelik bardzo uniwersalny do prawie każdego wózka pasuje.
Marrika u nas właśnie będzie Liliana. To imię chodzi za mną od kiedy Oliwia się urodziła. Chociaż nie wiem czy jeszcze nie zmienię zdania. Aurelka bardzo ładne imię.
Babina niestety nie wszystkim dogodzisz imieniem. Najważniejsze żeby Wam się podobało.
Zapiekanka wygląda naprawdę smacznie. Mój mąż też nie przepada za takim jedzeniem.
Lucus u mnie też wszyscy myślą, że już jestem na finiszu ciąży. Tak mi brzuch do przodu wywaliło. Jak mówię im w którym tygodniu jestem to szczęka im opada. Ja mam obecnie równą 100
Kotulcia bardzo fajnie ze strony Twojego gina, że nie wziął kasy za l4. Mój niestety zrobił się pazerny, jednak jest dobrym specjalistą i go nie zmienię.
Ja miałam laktator Avent i niestety nie u mnie tez nie pobudził laktacji.
Madzia będę używać butelek Avent lub MAM, prawdopodobnie obie zakupię. Avent używałam przy Oliwce i byłam zadowolona. Ja kupię zestawy startowe, gdyż będę potrzebowała większej ilości. Część butelek będę miała w domu, część u mamy by nie wozić tego niepotrzebnie.
Gosiak ja również staję w obronie karmienia mm. Moja córa karmiona piersią była niecałe 3 m-ce. Jednak od ok 1.5 m-ca była dokarmiana butelką. Strasznie przeżyłam początkowo jak Oliwia nie chciała piersi. To co wtedy przeszłam to moje. Czułam się jak wyrodna matka, gdyż na każdym kroku słyszałam jaką krzywdę robię mojemu dziecku. Na szczęście zrozumiałam, ze nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Okazało się bowiem, że dzięki temu mała zaczęła przesypiać całe noce, łatwiej nam było wprowadzić stały „porządek” dnia, a ja zyskałam trochę więcej „wolności”. Obie byłyśmy szczęśliwsze. Teraz będę starała się karmić piersią, jednak jak się nie uda to trudno. Kobietom w ciąży powtarza się jakie to cudowne jest karmienie piersią. Niestety nikt nie wspomina, że to nie jest wcale takie łatwe.
Garmelka świetne pomysły na wieczór panieński.
Justine nie przejmuj się mam to samo. Nie dość, że stałam się straszną łamagą to przekręcam lub zapominam wyrazy.