pscółka i spółka
Fanka BB :)
kasku - jeszcze czeka, teraz jedziemy do teściów to pewnie poczeka do przyszłego tygodnia

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jak ogarnę mieszkanie, nastawię zmywarkę to już nie mam siły na nic innego, a czeka na mnie jeszcze sterta ubrań do poprasowania. Ta przyjemność niestety musi poczekać
Na torcie był też ulepiony z jakiejś masy penis i musiałam go całego zjeść z zawiązanymi oczami i nie używając rąk ani żadnych sztućców, no i oczywiście cały wieczór musiałam nosić szarfę z napisem "Ratunku wychodzę za mąż"
Acha i jeszcze pamiętam taką zabawę że miałam kilka rysunków przyszłej żony, narysowanych odręcznie kredkami i musiałam zgadnąć który narysował mój B. Resztę rysowały dzieciaki z rodziny lub rodzin dziewczyn. Heh ale najlepszy motyw to był jak koło północy zadzwonił dzwonek do drzwi a tam stoi dwóch, uśmiechających się, młodych przystojniaków z pogotowia... wszystkie już byłyśmy w ciekawym stanie a ja byłam przekonana że moje zwariowane koleżanki zamówiły striptizerów w strojach ratowników medycznych
Nie słuchając za bardzo co panowie mają do powiedzenia 9 pijanych kobit wybuchło spazmatycznym śmiechem i w końcu nie będąc w stanie wypowiedzieć słowa zamknęłyśmy im drzwi przed nosem
Próbowali jeszcze kilka razy dzwonić i o coś pytać, ale nikt się z nami nie dogadał przez nasz śmiech z sytuacji. Dopiero po kilku dniach okazało się, że pogotowie wezwał mój nienormalny sąsiad do innego sąsiada, którego oni właśnie szukali. A mówię nienormalny bo miał wtedy okres że albo wzywał bezpodstawnie pogotowie, albo policję/straż pożarną i mówił że coś się w budynku dzieje lub pali. Swoją drogą ciekawe czy go obciążyli kosztami. No ale to już był incydent nieplanowany 

, a na drzemkę się nie zanosi, jak tylko uśpię juniora to mam masę rzeczy do zrobienia