reklama

Październik 2014

garmelka - quiz z pewnością:tak:, może poznawanie przyszłego męża ze zdjęć dziecięcych? albo taki test na dobrą żonę
Egzamin na Dobrą Żonę

Przypomniało mi się - w pierwszej ciąży imię żeńskie podobało mi się Annika/Anika, bo akurat czytałam serię szwedzkich kryminałów z główną bohaterką o tym imieniu:-D

Ostatnia edycja:
reklama
pscółka - tak, test na dobrą żonę się przyda - zwłaszcza wiązanie krawatu - jej luby jest radcą prawnym więc musi nosic odpowiednie stroje a jestem pewna że ona bedzie miala z tym kłopot - będzie smiech :)

Dziewczyny, czy Wam też tak jak mi wszystko leci z rąk? Przed ciążą nigdy mi się nic takiego nie zdarzało, a teraz ...
W zeszłym tygodniu sprzątając pomieszczenie gospodarcze zrzuciłam maszynkę elektryczną do golenia męża, na szczęście miał dwie i zniszczyłam tą starszą i nie miałam gadania. A przed chwilą robiąc generalne sprzątanie łazienki, takie włącznie z myciem kafli, przewróciłam szklany pojemnik do szczotki od wc, który odłożyłam specjalnie na bok, żeby przypadkiem się nie potłukł, a tu sięgając po niego żeby odłożyć go na miejsce jakoś tak niefortunnie to zrobiłam, że bach, upadł i się utłukł :/ Coś czyję że dziś mój A. nie przyjmie tego ze stoickim spokojem. Ale nie będę się dziwiła, bo sama jestem na siebie zła, że taka niezdara się ze mnie zrobiła ;(
Już się boję co wydarzy się w przyszłym tygodniu ;P

Ostatnia edycja:
Garmelka - Mozesz rowniez zaproponowac przyszel pannie mlodej, zjedzenie banana w jak najbardziej ponetny sposob :tak:

Justyne - leci z rak wszytsko wszystkim zapominam...tu mowia tzw. "baby brain" ;-) normalka :-D

Mój obiadek. Zapiekanka makaronowo-brokułowa. Pycha

Załączniki

• 1401194676552.jpg
    1401194676552.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 49
Pierwszy raz robiłam i wyszła super. Nie wiem czy mojemu będzie smakować bo on nie przepada za takimi rzeczami ale ja uwielbiam takie pipry :)

reklama
Witam się i ja. Ja dziś gotuję młode ziemniaczki z koperkiem, jajeczkiem i sałatkę ze śmietaną.

U nas remont dalej trawa, mój gipsuje pokój maleństwa, ja załatwiałam wymianę okien i za 3 tygodnie w całym mieszkaniu nowe okna wymieniamy...

...niech ten czas szybko leci i ten remont się kończy bo gdzie tam reszta, ale tak jest jak się samemu robi wszystko i z niewielkim funduszem. Będzie dobrze bo ja jestem straszną optymistką.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry