• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2014

Wawka chyba źle się zrozumiałyśmy. Ja pierwszy wózek też kupiłam używany, ale teraz zainteresowałam się takim, który dopiero wchodzi na rynek i nie mam takiej możliwości. Jeśli ostatecznie wybiorę inny model, to z pewnością też będę szukała okazji.

Mój gin nie robi USG w 20 tygodniu. To chyba taki typowy położnik od odbierania porodów, choć wiem, że prowadzi też ciąże powikłane np. cukrzycą i jest w tym dobry. Ja jestem dla niego raczej nudnym przypadkiem, co akurat mnie cieszy :tak: Jeśli chodzi o USG połówkowe, to zwyczajnie zlecił mi je razem z badaniem krwi i moczu, a wynik mam przynieść na kolejną wizytę.

Kupowała z Was któraś już pidżamę ciążową?

reklama
Anecznik gratuluję udanej wizyty :-) Moja też 500g :-)

Myślałam, że mój maluch 2 tygodnie młodszy, ale terminy porodu mamy podobne :-) tylko 4 dni różnicy i bądź tu mądra :-D

Właśnie przeglądałam kalendarz i spodobało mi się imię Eliza :-) co myślicie??

Z zakupami w pierwszej ciąży też czekałam dość długo a jak już to robiłam w tajemnicy przed dziadkami :-D Teraz myślę, że jeśli ma się coś stać to i tak się stanie. Jednak z drugiej strony strzeżonego Pan Bóg strzeże :-D

Dziewczyny nic się nie stanie i żadne zakupy tego nie zmienią. Jeszcze z 10 tygodni i nasze dzieci będą bezpieczne.

Będą bezpieczniejsze. Zresztą z każdym tygodniem ich szanse rosną ale w sumie do samego końca wszystko może się wydarzyć. Przepraszam, niechcę straszyć ale taka prawda. Jednak jestem dobrej myśli do nas wszystkich :-D

IMG_20140529_153916.jpg

A to nasze ciuszki :-). Prawie wszystko z lumpków :-)

Załączniki

• IMG_20140529_153916.jpg
    IMG_20140529_153916.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 105
Wawka chyba źle się zrozumiałyśmy. Ja pierwszy wózek też kupiłam używany, ale teraz zainteresowałam się takim, który dopiero wchodzi na rynek i nie mam takiej możliwości. Jeśli ostatecznie wybiorę inny model, to z pewnością też będę szukała okazji.

Mój gin nie robi USG w 20 tygodniu. To chyba taki typowy położnik od odbierania porodów, choć wiem, że prowadzi też ciąże powikłane np. cukrzycą i jest w tym dobry. Ja jestem dla niego raczej nudnym przypadkiem, co akurat mnie cieszy :tak: Jeśli chodzi o USG połówkowe, to zwyczajnie zlecił mi je razem z badaniem krwi i moczu, a wynik mam przynieść na kolejną wizytę.

Kupowała z Was któraś już pidżamę ciążową?

Gnagna ja już jedną mam i muszę przyznać że jest naprawdę niezła 100% BAWEŁNIANA PIŻAMA CIĄŻOWA do karmienia M 38 (4235778070) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Anecznik ja wiem, ale musimy byc dobrej mysli. Mnie kiedys w pierwszej ciazy kolezanka lekarka pocieszyla, zebym sie nie przejmowala, bo i tak na nicnie mam wplywu, skoro jej znajoma pojechala rodzic i dziecko zylo, a po 7h juz nie i nikt nie wie dlaczego... szok, jak moznacos takiego ciezarnej mowic. Przeciez glupieniejestesmy, ale w tym przypadku zaklinanie rzeczywistosci sie przyda. Bedzie dobrze i juz.

Anecznik nikogo nie straszysz. Każda z nas napewno zdaje sobie sprawę ze nigdy nic nie wiadomo, najważniejsze to myśleć pozytywnie :-)
Moja koleżanka 2 lata temu straciła dziecko w 36tyg i każda z nas napewno spotkała się z podobnymi przypadkami.

Atu dokladnie o tej myslalam. Zastanawiam sie tylko,jaki maja sciagacz spodnie. Po porodzie raczej bede znowu nosila koszulki na ramiaczkach z gumka pod biustem, zeby nie trzeba bylo zakladac stanika. Do szpitala jednak przyda sie taka przyzwoita

reklama
Atu dokladnie o tej myslalam. Zastanawiam sie tylko,jaki maja sciagacz spodnie. Po porodzie raczej bede znowu nosila koszulki na ramiaczkach z gumka pod biustem, zeby nie trzeba bylo zakladac stanika. Do szpitala jednak przyda sie taka przyzwoita

Ściągacz jest jak w zwykłych spodniach od piżamy cienki i raczej wygodny. Ale jakościowo naprawdę dobra i warta swojej ceny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry