Wawka chyba źle się zrozumiałyśmy. Ja pierwszy wózek też kupiłam używany, ale teraz zainteresowałam się takim, który dopiero wchodzi na rynek i nie mam takiej możliwości. Jeśli ostatecznie wybiorę inny model, to z pewnością też będę szukała okazji.
Mój gin nie robi USG w 20 tygodniu. To chyba taki typowy położnik od odbierania porodów, choć wiem, że prowadzi też ciąże powikłane np. cukrzycą i jest w tym dobry. Ja jestem dla niego raczej nudnym przypadkiem, co akurat mnie cieszy
Jeśli chodzi o USG połówkowe, to zwyczajnie zlecił mi je razem z badaniem krwi i moczu, a wynik mam przynieść na kolejną wizytę.
Kupowała z Was któraś już pidżamę ciążową?
Mój gin nie robi USG w 20 tygodniu. To chyba taki typowy położnik od odbierania porodów, choć wiem, że prowadzi też ciąże powikłane np. cukrzycą i jest w tym dobry. Ja jestem dla niego raczej nudnym przypadkiem, co akurat mnie cieszy
Jeśli chodzi o USG połówkowe, to zwyczajnie zlecił mi je razem z badaniem krwi i moczu, a wynik mam przynieść na kolejną wizytę.Kupowała z Was któraś już pidżamę ciążową?