reklama

Październik 2014

Wawka chyba źle się zrozumiałyśmy. Ja pierwszy wózek też kupiłam używany, ale teraz zainteresowałam się takim, który dopiero wchodzi na rynek i nie mam takiej możliwości. Jeśli ostatecznie wybiorę inny model, to z pewnością też będę szukała okazji.

Mój gin nie robi USG w 20 tygodniu. To chyba taki typowy położnik od odbierania porodów, choć wiem, że prowadzi też ciąże powikłane np. cukrzycą i jest w tym dobry. Ja jestem dla niego raczej nudnym przypadkiem, co akurat mnie cieszy :tak: Jeśli chodzi o USG połówkowe, to zwyczajnie zlecił mi je razem z badaniem krwi i moczu, a wynik mam przynieść na kolejną wizytę.

Kupowała z Was któraś już pidżamę ciążową?

reklama
Anecznik gratuluję udanej wizyty :-) Moja też 500g :-)

Myślałam, że mój maluch 2 tygodnie młodszy, ale terminy porodu mamy podobne :-) tylko 4 dni różnicy i bądź tu mądra :-D

Właśnie przeglądałam kalendarz i spodobało mi się imię Eliza :-) co myślicie??

Z zakupami w pierwszej ciąży też czekałam dość długo a jak już to robiłam w tajemnicy przed dziadkami :-D Teraz myślę, że jeśli ma się coś stać to i tak się stanie. Jednak z drugiej strony strzeżonego Pan Bóg strzeże :-D

Dziewczyny nic się nie stanie i żadne zakupy tego nie zmienią. Jeszcze z 10 tygodni i nasze dzieci będą bezpieczne.

Będą bezpieczniejsze. Zresztą z każdym tygodniem ich szanse rosną ale w sumie do samego końca wszystko może się wydarzyć. Przepraszam, niechcę straszyć ale taka prawda. Jednak jestem dobrej myśli do nas wszystkich :-D

IMG_20140529_153916.jpg

A to nasze ciuszki :-). Prawie wszystko z lumpków :-)

Załączniki

• IMG_20140529_153916.jpg
    IMG_20140529_153916.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 98
Wawka chyba źle się zrozumiałyśmy. Ja pierwszy wózek też kupiłam używany, ale teraz zainteresowałam się takim, który dopiero wchodzi na rynek i nie mam takiej możliwości. Jeśli ostatecznie wybiorę inny model, to z pewnością też będę szukała okazji.

Mój gin nie robi USG w 20 tygodniu. To chyba taki typowy położnik od odbierania porodów, choć wiem, że prowadzi też ciąże powikłane np. cukrzycą i jest w tym dobry. Ja jestem dla niego raczej nudnym przypadkiem, co akurat mnie cieszy :tak: Jeśli chodzi o USG połówkowe, to zwyczajnie zlecił mi je razem z badaniem krwi i moczu, a wynik mam przynieść na kolejną wizytę.

Kupowała z Was któraś już pidżamę ciążową?

Gnagna ja już jedną mam i muszę przyznać że jest naprawdę niezła 100% BAWEŁNIANA PIŻAMA CIĄŻOWA do karmienia M 38 (4235778070) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Anecznik ja wiem, ale musimy byc dobrej mysli. Mnie kiedys w pierwszej ciazy kolezanka lekarka pocieszyla, zebym sie nie przejmowala, bo i tak na nicnie mam wplywu, skoro jej znajoma pojechala rodzic i dziecko zylo, a po 7h juz nie i nikt nie wie dlaczego... szok, jak moznacos takiego ciezarnej mowic. Przeciez glupieniejestesmy, ale w tym przypadku zaklinanie rzeczywistosci sie przyda. Bedzie dobrze i juz.

Anecznik nikogo nie straszysz. Każda z nas napewno zdaje sobie sprawę ze nigdy nic nie wiadomo, najważniejsze to myśleć pozytywnie :-)
Moja koleżanka 2 lata temu straciła dziecko w 36tyg i każda z nas napewno spotkała się z podobnymi przypadkami.

Atu dokladnie o tej myslalam. Zastanawiam sie tylko,jaki maja sciagacz spodnie. Po porodzie raczej bede znowu nosila koszulki na ramiaczkach z gumka pod biustem, zeby nie trzeba bylo zakladac stanika. Do szpitala jednak przyda sie taka przyzwoita

reklama
Atu dokladnie o tej myslalam. Zastanawiam sie tylko,jaki maja sciagacz spodnie. Po porodzie raczej bede znowu nosila koszulki na ramiaczkach z gumka pod biustem, zeby nie trzeba bylo zakladac stanika. Do szpitala jednak przyda sie taka przyzwoita

Ściągacz jest jak w zwykłych spodniach od piżamy cienki i raczej wygodny. Ale jakościowo naprawdę dobra i warta swojej ceny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry