Uważam ze staniki z firmy alles mama fason kelly i cafe latte są najlepsze kupiłam tez z firmy gaia jest męciutki ale coś z rozmiarem nie utrafiłam i musiałam odesłać. Ładniejsze i wygodniejsze moim zdaniem są z firmy alles. teraz cały czas nosze bezszwowe , sportowe z firmy gatta super polecam mam duży biust 75 f norma teraz wolę nie mówić ile;-
a ten staniczek daje rade.
Ja o moim lekarzu wolę nie mówić aż zazdroszczę Wam że możecie w każdej chwili dzwonić i o wszystkim porozmawiać . Muszę do niego chodzić bo w Krakowie i okolicach jest najlepszy i nikt inny mnie nie chce po moich niepowodzeniach prowadzić wszyscy odesłali mnie do niego więc nie mam wyjścia i muszę znosić jego paskudny charakter i teksty ze pierdołami sie nie zajmuje.
a ten staniczek daje rade.
Ja o moim lekarzu wolę nie mówić aż zazdroszczę Wam że możecie w każdej chwili dzwonić i o wszystkim porozmawiać . Muszę do niego chodzić bo w Krakowie i okolicach jest najlepszy i nikt inny mnie nie chce po moich niepowodzeniach prowadzić wszyscy odesłali mnie do niego więc nie mam wyjścia i muszę znosić jego paskudny charakter i teksty ze pierdołami sie nie zajmuje.

) i odkurzyłam półkę na której stały i normalnie się zmęczyłam. Ale one aż się prosiły o to od kilku miesięcy. Teraz muszę posiedzieć i odsapnąć może z kawką