reklama

Październik 2014

Śpiworek sie zawsze przyda. Ten minky mi akurat ma posłużyć np do auta na trasę Polska - Dania. I tak ogólnie sie przyda. Polarowe kupie ze dwa. I tyle z kocykow. Śpiwór kupuje w zestawie z wózkiem. Od koleżanki będę miała mnóstwo ciuszków i dopiero jak już obejrzę to zdecyduje co do kupić. Zakup tego kocyka szalenie mnie dzis ucieszył. Czuje sie jak dziecko co dostało super prezent pod choinkę ;)

reklama
Witam... Wczoraj na IP mnie nie przyjeli lekarz powiedział, że wymyślam... ach nie chce mi się o tym pisać bo nie moge się denerwować. Byłam dzisiaj u swojego lekarza z dzieckiem wszystko dobrze, ze mna też... mam leżeć i nie chodzić do piątku do kolejnej wizyty:( dostałam Luteinę i nospe bo brzuch mam nienaturalnie twardy

W biedronce sa za 12 zł staniki ciążowe widziałam jakieś 3 dni temu

Ruda co za dupek,nie rozumiem niektórych lekarzy.
Mi moja tez powiedziaął ze jak nadal bedzie bolec to mam sie kłąsc;-/

W mojej biedrez stanikow nie było juz.Ale były majtki tylko jak dla mnie dziwne bo na brzuch.

Kocyki się przydadzą,jak nie na teraz to potem,nawet pod pupe podłożyć czy coś ;)
Bynajmniej ja tak uważam.

A co do majtek z biedronki to ja lubię takie na brzuch,wyższe na wyjścia,po domu chodzę w niższych ;)

Nie którzy lekarze zapominają ze chodzi o ludzkie życie i zdrowie i zamiast uspokoić dostarczają dodatkowych stresów. Nawet jak by okazało sie ze to blachostka to mogl by jednak uspokoić. Szkoda słów na takich.

Ruda: oj cały czas myślałam o Tobie. Dobrze, że wszystko ok. A ten lekarz na IP to chociaż Cię zbadał? USG zrobił? U mnie w szpitalu nawet jak z pierdołą jadę to zawsze lekarz bada i robi usg. Aha. Mam taką wskazówkę od znajomej położnej, że czasem lekarze na IP lekceważąco podchodzą dlatego trzeba trochę podkoloryzować swoją sytuację. Mi się w poprzedniej ciąży oberwało na IP, że po czterech dniach bólu pojechałam na IP zamiast skontaktować się z lekarzem prowadzącym. IP jest od rzeczy nagłych. Dlatego jadę raczej wieczorem oraz mówię, że coś od rana mi dolega i się nasila. To działa. Nie słyszę chociaż głupich tekstów, że IP to nie przychodnia.

Domka - ja mam chyba z 5 kocyków, każdy innej grubości:-D

ruda - pierwsze słyszę, żeby nie zbadali kobiety zgłaszającej się na IP:eek:. Ale to na recepcji odmówili? bo piszesz, że lekarz? a u nas jak się jest u lekarza to już w sumie ostatni etap (po ktg u położnych). Nospa i magnez z pewnością nie zaszkodzi jeśli nadal boli. A do swojego gina masz telefon?

wawka - mi tak doktor kazała koloryzować jak dzwonię po wizytę domową do luxmedu, żeby długo nie czekać;-)

Ruda co za dup.. z tego lekarza. Rece opadaja jak takie cos slyszle :-( pewnie sie czulas bezradna. Ja sie nauczylam ze jake chce jechac na ip to z kims kto bedzie mnie bronic i nie pozwoli zeby mnie olali bo ja sama to potem nie mam sil :-(
Powodzona i zdawaj nam relacje jak sie czujesz.:-)

Musze tesz sie wyzalic. Bylam u lekarki po skierowanie do diabetologa i mowi ze wyniki nie sa zle mieszcza sie w normie ale kontrola wskazana i moze najlepiej zrobic krzywa jeszcze raz. Dostalam skierowanie do diabetologa w innej przychodni bo u mnie maja maly kontrakt blablaba no wiec dzisiaj pojechalam i na rejestratorke czekalam 15 minut jak sie pojawila to wziola te wyniki i mi ze one sa w normie bo do 180 moze byc a ja ze po 1h a nie po 2. Poszla z nimi do jakiegos doktorka i napisal na wynikach do mojej lekarki rodzinnej ze wyniki w normie po 2h 153 ( ja mialam 150) nooo i z kwitkiem wyszlam! !!! Masakra jakas nie mam sil sie klocic bo ja teraz placzliwa i pewnie bym sie tam poplakala wiec poszlam ale nie wiem co mam o tym myslec i co teraz zrobic i do kogo z tym isc ehhh: -(

Ostatnia edycja:
Kacha - ale widział to diabetolog? No co za durna rejestratorka - pielęgniarka mądrzejsza od specjalisty! Wr :/

Ruda - współczuję trafienia na takiego lekarza-drania. Dobrze, że Twój Ci pomógł. Teraz odpoczywaj i dużo leż :) Będzie ok!

Czekam za tkaninami, kupionymi przez internet - będę szyć pluszaki
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
i poszewkę na kołdrę i ochraniacze do łóżeczka
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

reklama
Brzuch nadal boli i nadal jest twardy ale ja jestem spokojniejsza jak wiem że wszystko dobrze...
Dokładnie mi powiedział lekarz " jakby każda tak przychodziła z taką pierdołą to ja bym miał pełne ręce roboty, iśc do domu wypuścić gazy, posiedzieć na kibelku i po sprawie" byłam w takim szoku że wyszłam dopiero w samochodzie powiedziałam mężowi co usłyszałam... Usg nie zrobił, tylko dotknął mi brzucha i to wszystko:eek: Dobrze że mój lekarz mnie dzisiaj przyjął, zbadał, porozmawiał

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry