reklama

Październik 2014

Rjoanka spokojnie, samo wszystko wyjdzie w praniu :-) u nas było tak że kąpalismy w sypialni, wanienke stawiałam na łóżku i było wygodnie. Jak młoda skończyła 4m-ce to wyrzucilismy wanienke i młoda się w wannie normalnej kąpało. Trzeba pamiętać żeby dla noworodka podgrzać temp w pomieszczeniu przed kąpiela bo takie maluszki bardzo szybko marzną. My tak laure wykapalismy pierwszy raz ze darła się w niebogłosy i telepała z zimną.

reklama
Pierwszej kąpieli boje sie panicznie. Na szczęście mam kochana teściowa i na pierwsze dwa tygodnie do nas przyjedzie zajac sie nami i Martyna ;) liczę ze teściowa mnie w te dwa tygodnie trochę poduczy bo 4 dzieci ma to wie co i jak.

pscółka - mnie też plecy nie pozwolą na przewijanie na niższej wysokości, dlatego muszę mieć przewijak - ale wlasnie tak jak rjoanka dopiero zaczynam "rozkminiać" ;) co i jak...
ja planuję Zuzankę kąpać w sypialni żeby nie zmieniać pomieszczeń po kąpieli.

Dziś wybraliśmy już łóżeczko i teraz tylko ten przewijak.

Co do wanienki to oglądałam te onda evolution co polecałaś i bardzo mi się podobają - wydają się pomocne przy kąpaniu :tak:

No i nowy tydzień się u mnie rozpoczął :)
Wstałam bo mąż do pracy,ale młoda godzina idę jeszcze spać a co tam,trzeba korzystać póki można ;)
Mały wczoraj w nocy niesamowicie szalał,kopał chyba się rozkręca mały łobuziak ;)

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj o 6 wstalam ale tak jakos nie bardzo wiem co robic... moze sie za pranie wezme,kupilam wczoraj proszek i plyn dla maluszka.

DziewCzyny wiem ze temat kosmetykow juz byl ale co myslicie o babino? Ja tak z skrajnosci w skrajnos bo chcialam kupic oilatum?

Ps. Cos zle nasilam na komorce i moze ten wpisyc byc gdzies indziej sorrki:-)

Ja dzisiaj o 6 wstalam ale tak jakos nie bardzo wiem co robic... moze sie za pranie wezme,kupilam wczoraj proszek i plyn dla maluszka.

DziewCzyny wiem ze temat kosmetykow juz byl ale co myslicie o babino? Ja tak z skrajnosci w skrajnos bo chcialam kupic oilatum?

Ps. Cos zle nasilam na komorce i moze ten wpisyc byc gdzies indziej sorrki:-)

U mnie wśród znajomych przeważnie kują nivea albo bambino

Madzia ja też wstałam po 6, ale sprzątałam. Teraz szykuję się na wyjazd do ciebie. No wiesz jak napisałaś ostatnio że chodzisz zadbana, umalowana itp. to trzeba coś z soba zrobić żebyś se nie pomyślała, ha ha ha.
:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry