reklama

Październik 2014

magdalenka9191 ja mam bardzo często taki ból właśnie w okolicach żeber i i pod lewą łopatką... najczęściej boli gdy zbyt długo siedzę... ale ja mam dość mocne skrzywienie kręgosłupa więc to pewnie od tego....

Ja przyznam ze nawet 10min nie wysiedze :/ mam nadzieje ze list na fizjo przyjdzie szybko I tam mi pomoga. Dadza jakies cwiczonka a poki co trzeba przeczekac. Niunia mi sie tam rozbija w brzuszku wszedzie wiec jest ok :) tylko ja to gorzej znosze ;)

reklama
Magdalenka - a poczytaj o rozchodzeniu się żeber w ciąży. Na innej grupie dziewczyna pisała, że jej się tak dzieje.
A może to od serducha?

Dziekuje. Przeczytalam ze bol moze byc od polowy ciazy.a zmaleje tuz przed porodem kiedy macica obnizy swoje dno . Wiec jeszcze troche pocierpie cos czuje.aby jeszcze dociagnac 1,5 tyg w pracy :/ I bede wypoczywac to moze bol sie zmniejszy...

no dla mnie siedzenie tez jest problemem... czuję takie jakby rwanie... sama nie wiem jak to określić... najlepiej gdy leżę i stoję a siedzenie to masakra....mam nadzieje, że po porodzie minie...

Cześć Dziewczynki!!!!

jestem po wizycie:) moja mała laleczka waży już 1200g :-)i jest główką w dół :tak:

kotulcia - pytałam o ten pokoik dla męża albo cos w tym stylu i lekarka z ginekologii na borowskiej poiedziała ze niestety nie ma takiej możliwośći... :confused:

ewelina i magdalenka - ja też jak siedze to mnie boli żebro - ale prawe - kombinuje na różne sposoby pochylam się i odchylam ale dalej boli... na pewno dziecko się tak układa

Cześć magdalenka91.. :
Ja tez jestem w Uk ale podczytuję dziewczyny, barzo lubię to forum bo dużo ciekawych rzeczy mozna sie od dziewczyn dowiedzieć, ja jestem po dwóch poronieniach dlatego teraz cała ciaze prowadzi mi lekarka Polka prywatnie, midwhife mowi ze wszystko oki, tylko ze gdyby nie moja lekarka i nie leki na podtrzymanie to nie wiem czy bylibyśmy teraz w 28 tygodniu, nie ufam angielskiej służbie zdrowia, przez dwa lata zdążyłam sie zrazić :-) a moge wiedziec w jakim mniej wiecej rejonie mieszkasz?

Tu nocna zmiana!:)
Spac nie moge... Duchota taka i w dodatku to małpa zgaga... By ja szlag!!!
Ale apropo niej to z ciekawostek powiem Wam, ze skoro mam ją codziennie to niby rosną włosy maleństwu... ;) i dzis zapytałam lekarza czy widac je na usg i ... Powiedział ze tak!!! Pokazywał mi pojedyncze na głowie!!! Hihi i to zwykłym usg:) także mała kudłata będzie:)

Chcemy małemu założyć konto oszczędnościowe,i co miesiąc wpłacać na nie daną kwotę,i zrobimy to raczej w ING,bo my też tam mamy konta.A Wy planujecie swoim pociechą założyć takie konto?Albo już macie założone? :)

reklama
Cześć magdalenka91.. :
Ja tez jestem w Uk ale podczytuję dziewczyny, barzo lubię to forum bo dużo ciekawych rzeczy mozna sie od dziewczyn dowiedzieć, ja jestem po dwóch poronieniach dlatego teraz cała ciaze prowadzi mi lekarka Polka prywatnie, midwhife mowi ze wszystko oki, tylko ze gdyby nie moja lekarka i nie leki na podtrzymanie to nie wiem czy bylibyśmy teraz w 28 tygodniu, nie ufam angielskiej służbie zdrowia, przez dwa lata zdążyłam sie zrazić :-) a moge wiedziec w jakim mniej wiecej rejonie mieszkasz?

Magda wlasnie tez sie zrazilam kilka razy bylam w szpitalu plamilam bole brzucha straszne a oni ze ok I nawet szyjki nie zmierzyli ni nic. Mowie ze codziennie mi slabo zjem cos slodkiego I lepiej sie czuje a oni ze to normalne w ciazy ale ja mowie im Ze codziennie tak mam . Badanie robili krwi w pierwszym trymestrze I ina z tekstem ze krew wyszla dobrze a ja ze wyniki te w tym momenvie sa juz nieaktualne bo kiedy to bylo. A ona ze za 4 tyg mi zrobi. Ale tu mozna by ksiazke napisac o jeszcze innych absurdach az czasu szkoda :/ a ja jestem z cambridgeshire a ty?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry