reklama

Październik 2014

reklama
Madzia a mój właśnie przyszedł :-) Kurier przed chwilą wtaszczył do mieszkania dwie ogromne paki zakupów ze smyka. Idę rozpakowywać i cieszyć się nimi :-)

Tak by the way dziś rano rozmawiałam z koleżanką która rodziła 3 tygodnie temu i powiedziała mi jedno: poród naturalny - nigdy więcej i nigdy w życiu! :szok: kurcze a już miałam takie dobre nastawienie....

Ooo to może ja też w końcu się wezmę :-) zbieram się już od tygodni i nie mogę się ogarnąć. Trochę przerażają mnie te artykuły poporodowe :-P zaczynam mieć lęki pomału :-)

Madzia a mój właśnie przyszedł :-) Kurier przed chwilą wtaszczył do mieszkania dwie ogromne paki zakupów ze smyka. Idę rozpakowywać i cieszyć się nimi :-)

Tak by the way dziś rano rozmawiałam z koleżanką która rodziła 3 tygodnie temu i powiedziała mi jedno: poród naturalny - nigdy więcej i nigdy w życiu! :szok: kurcze a już miałam takie dobre nastawienie....

Super :)
A Ty wybrałaś czerwony?Będziesz mieć chłopczyka czy dziewczynkę? ;)

Madzia póki co wszystko wskazuje na syna ;-) a wybrałam czerwony bo ze wszystkich najbardziej mi pasował do salonu :-D a tam chyba najczęściej będzie stał. Zresztą wg mnie te kolory są raczej takie uniwersalne pod kątem płci.

magdalenka - dobrze że idziesz do fizjoterapeuty, mi też swego czasu pomógł bardziej niż lekarz ortopeda.:tak:

ewelinna - jasne, że minie po porodzie jak ręką odjął:-D, gorzej z miednicą, z tym może być jeszcze przez moment gorzej po porodzie, no i kręgosłup...:baffled:

kate - ja już kupiłam przy okazji zakupów dla starszaka, jeszcze tylko pielucho-majtki w razie gdyby wody odeszły w domu;-)

czarna - no to kiepska z niej koleżanka...;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wlasnie wrocilam ze sklepow,szlam z dobrym nastawieniem ze sobie pojde poprawic humor i moze cos sobie kupie do urania i wrocilam z niczym. We wszystkim wygladam jak wieloryb :-(
humor to juz mam chyba do wieczora popsuty ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry