reklama

Październik 2014

Ja nie mam kompletnie nic, ani dla siebie ani dla dzidziusia (oprócz tego co będzie po starszej siostrze). Może w przyszłym miesiącu uda mi się coś kupić... w sumie to już raczej będzie najwyższa pora ;-)
Co do ZUS/OFE, to my wybraliśmy, że chcemy zostać w OFE (nawet pomimo tego, że to niewielka składka). A poza tym, zanim przejdę na emeryturę, to to się może jeszcze ze trzy razy zmienić...
U nas regularnie koło 13-14 przychodzą chmury burzowe
:baffled:W poniedziałek lało z nich, wczoraj i dzisiaj tylko straszy :) Ale dzięki temu idzie wytrzymać w biurze (dzisiaj nam już 4 wiatraki chłodzą powietrze :-D).

reklama
Ja już w domu.pogonili mnie z całą kupą leków bo na moje miejsce już dziewczyna czekała. Dostałam clexane w zastrzykach i m będzie musiał mi robić co sama nie dam rady w rękę. Normalnie się je w brzuch wstrzykuje ale w ciąży nie powinno się. Mam polegiwac w pończochach uciskowych (w taki upał)!!!!! Ale nie muszę leżeć cały czas. Jak to dobrze być w domu :-D

Jeśli chodzi o leżaczek to ja kupiłam na tablicy używany w moim mieście za 90zł leżaczek-huśtawke która sama się buja, jest jakis silniczek. Firmy Bright Stars i to w dodatku różowy :-D w stanie idealnym, Nowy taki kosztuje ok 260zł.

Co do zgagi to ja mam straszną!! Póki co mleko litrami!! pomaga. Z starszą też miałam i była bardzo kudłata :-D więc ta to będzie miała włosy do pasa :-D

Nie mogę zdj wkleić :-/

O udało się :-D

To apropos tego że kudlate moje dziecię pierworodne było :-D w dniu narodzin niunia :-D

Załączniki

• 1405598671691.jpg
    1405598671691.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 62
Marika - Jasny gwint!!!! jaki mały Kudłacz!!!!! :-D jest przeurocza!!! nic tylko odrazu spineczki zakładać :-):-):-) ja czuje, że moja też taka będzie - ja podobno jak się urodziłam to włosy nawet z uszu mi wyrastały taki owłosieniec byłam... :crazy:

Babina - weź się w garść i nazywając rzeczy po imieniu "pierd... to" (upsss mamusi nie wypada :szok: ) ja też jestem Gloria z Madagaskaru - zrób sobie kobieto fryzurę, paznokietki, idź na pediksa i podnieś swoją samoocenę - wiesz ile kobiet chciało by tak wyglądac jak Ty a nie może bo np nie może mieć dzieci? Coś pozytywnego w sobie znadź... na pewno masz ładne,gęste rzęsy albo urocze dołeczki jak się uśmiechasz... na pewno coś w wyglądzie urzekło Twojego lubego i dalej to jest tylko o tym zapominasz!!!!! <sexbomb> ;-)

Domka - kiedy wizyte masz u onkologa? Umówiłaś się już?:confused:

Czarna i Madzia - jakie wy te leżaczki zamawiałyście? dawajcie no linka plisss :-p

Agniecha - wiedziałam, że miałam się o coś zapytać i dopiero teraz sobie przypomniałam - mówie o znieczuleniu i salach do rodzinnego - dowiem się w poniedziałek :rofl2:

a Wy co Laski porabiacie? ja się przejechałam pdkurzaczem, jeszcze na mokro podłogi i porządki w szufladach robie... sterta instrukcji jakis gwarancji i innych dupereli...

Madzia- a ten materacyk pozniej sie wymuje?? Bo on sie chyba nadaje bardziej do funkcji rozkladanej czyli spania- a jak dziecko podrośnie to mozna go wyciągnąć żeby siedziało...? Jak to jest?

reklama
Hej, chciałam Was uspokic jeśli chodzi o te bóle jak na miesiaczke. Pytałam gina dziś i mówił ze nawet kilka razy dziennie możemy je odczuwać, to jest naturalna czynność macicy w odpowiedzi np. na ruchy dziecka. Póki nie są regularne to wszystko oki. Ciagnieciem w prawej dolnej części brzucha też sie nie przejmować bo to sie wiezadlo rozciąga. Uspokoilam sie bardzo.
Moja mała na pewno jest dziewczynka i jest zdrowa. Zszokowalo mnie to, ze w ciągu ostatnich 3 tygodni przybyło jej pół kilo. Było 800 gr, jest 1300!!! Co za tepo. Nic dziwnego, ze mi brzuch wystrzelił.
Fajowe te lezaczki kupujecie !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry