karina26
Fanka BB :)
Ja nie mam kompletnie nic, ani dla siebie ani dla dzidziusia (oprócz tego co będzie po starszej siostrze). Może w przyszłym miesiącu uda mi się coś kupić... w sumie to już raczej będzie najwyższa pora ;-)
Co do ZUS/OFE, to my wybraliśmy, że chcemy zostać w OFE (nawet pomimo tego, że to niewielka składka). A poza tym, zanim przejdę na emeryturę, to to się może jeszcze ze trzy razy zmienić...
U nas regularnie koło 13-14 przychodzą chmury burzowe
W poniedziałek lało z nich, wczoraj i dzisiaj tylko straszy
Ale dzięki temu idzie wytrzymać w biurze (dzisiaj nam już 4 wiatraki chłodzą powietrze
).
Co do ZUS/OFE, to my wybraliśmy, że chcemy zostać w OFE (nawet pomimo tego, że to niewielka składka). A poza tym, zanim przejdę na emeryturę, to to się może jeszcze ze trzy razy zmienić...
U nas regularnie koło 13-14 przychodzą chmury burzowe
W poniedziałek lało z nich, wczoraj i dzisiaj tylko straszy
).

) ja też jestem Gloria z Madagaskaru - zrób sobie kobieto fryzurę, paznokietki, idź na pediksa i podnieś swoją samoocenę - wiesz ile kobiet chciało by tak wyglądac jak Ty a nie może bo np nie może mieć dzieci? Coś pozytywnego w sobie znadź... na pewno masz ładne,gęste rzęsy albo urocze dołeczki jak się uśmiechasz... na pewno coś w wyglądzie urzekło Twojego lubego i dalej to jest tylko o tym zapominasz!!!!! <sexbomb> ;-)