reklama

Październik 2014

Kate nie przejmuj się, nie jesteś jedyna, która nic jeszcze nie ma na wyprawkę, ja też dopiero się za nią zabieram, w poniedziałek i dziś zrobiłam małą przechadzkę po hurtowniach z artykułami dla dzieci żeby zorientować się w cenach, kupiłam podkłady bella mamma 3 op. po 10 szt w cenie 3,9 zł za opakowanie, i w rossmanie pampersy 1 Premium Care 78 szt po 44 zł, a i mam już 2 kosmetyki dla małego sudokrem 400 ml za 27 zł i emolium emulsję do kąpieli 400 ml za 39,90 zł. Ot to całe moje wyprawkowe zakupy ;)

Babina nie załamuj się, musisz poprzymierzać kilka ciuszków w sklepie i na pewno znajdziesz coś dla siebie, to tak samo jak przed ciążą pewnie wtedy też wszystko nie leżało jak ulał i to wcale nie znaczy, że masz złą figurę, głowa do góry i zabaw się zakupami a z pewnością będą udane :)

Marrika ale śliczna ta Twoja kruszynka :)

Rjoanka świetnie że maleństwo tak już wyrosło :)

A ja od dzisiaj walczę z glukometrem, rano to miałam niezły bój, aż mężuś miał ubaw, ale dzielnie siedział koło mnie i mnie wspierał :) Ustawiłam za małą siłę wkłócia i nie pojawiała mi się kropla krwi odpowiednia do pomiaru, ja pierdoła :P A. w końcu się wkurzył, powiedział żebym mu dała ten "pistolecik" i jak strzelił to od razu się udało ;) Na czczo miałam 81, godzinę po śniadaniu 121, gdzie norma jest do 120 ;/

reklama
marrika - ale mnie nastrachałaś tym zdjęciem! wchodzę, patrzę a tu jakiś noworodek i pomyślałam że już urodziłaś!!! ale mała prześliczna :-)

Pscółka ta koleżanka to akurat z takich które zawsze mówią co myślą i nigdy nie owijają w bawełnę :happy:

Wspominałyście coś o mleku... ja tam raczej zgagi nie mam, może tylko czasami przed spaniem ale to dosłownie przez chwilę. Ale mleko to piję w niesamowitych ilościach tak mi smakuje. Zwłaszcza takie mocno schłodzone z lodówki to w upalne wieczory mniam mniam :happy:

Już obejrzałam całe zamówienie ze smyka które mi przyszło, podotykałam i powąchałam hi hi. Zamówiłam tak na próbę komplet takich pieluszek flanelowych nieprzemakalnych z ceratką Pielucha flanelowa z ceratką, zestaw, 5 szt. za 39,99 zł - Kieczmerscy Sp.j. PPHU - Świat niemowlaka - Smyk.com myślę że mogą się w różnych sytuacjach przydać, fajne są tylko mniejsze od zwykłych flanelek.

marrika - ale mnie nastrachałaś tym zdjęciem! wchodzę, patrzę a tu jakiś noworodek i pomyślałam że już urodziłaś!!! ale mała prześliczna :-)

Pscółka ta koleżanka to akurat z takich które zawsze mówią co myślą i nigdy nie owijają w bawełnę :happy:

Wspominałyście coś o mleku... ja tam raczej zgagi nie mam, może tylko czasami przed spaniem ale to dosłownie przez chwilę. Ale mleko to piję w niesamowitych ilościach tak mi smakuje. Zwłaszcza takie mocno schłodzone z lodówki to w upalne wieczory mniam mniam :happy:

Już obejrzałam całe zamówienie ze smyka które mi przyszło, podotykałam i powąchałam hi hi. Zamówiłam tak na próbę komplet takich pieluszek flanelowych nieprzemakalnych z ceratką Pielucha flanelowa z ceratką, zestaw, 5 szt. za 39,99 zł - Kieczmerscy Sp.j. PPHU - Świat niemowlaka - Smyk.com myślę że mogą się w różnych sytuacjach przydać, fajne są tylko mniejsze od zwykłych flanelek.

Ja takie peluszki kupiłam ale nie w smyku,tylko na allegro jak zamawiałam inne rzeczy ;)

Dzieki dziewczyny za slowo pocieszenia...chyba po prostu dzisiaj mam taki jakis zly dzien,bo od rana chodze jak osa,wszystko mnie denerwuje...eee tam zwale to na ciazowe hormony

Madzia93 śliczny ten bujaczek,wyglada na taki dosc porzadny i rzeczywiscie konkretny...ale rozpieszczacie te swoje malenstwa :-)

justine czytam co tam sobie kupilas z wyprawki i powiem ci ze cena emolium mnie zwalila z nog...ja zamawialam ostatnio przez neta w aptece gemini i zaplacilam chyba 29zl
roznica spora

Wczoraj bylam w auchan i kupilam malemu reczniczek do kapieli,termometr do kapieli,oliwke z nivea i butelke antykolkowa z tommee tippee...pewnie na allegro kupilabym taniej ale jakos juz to chcialam miec :-D

Byl jakis temat o wkladkach ja uzywam bella panty sensitive,z seri elegance. Jak dla mnie super,sa cienkie,a co najwazniejsze nie odklejaja sie.
Mialam z biedronki ale beznadziejne wogole nie trzymaja

Ja mam ciuszki,mate edukacyjna,lozeczko,poscieli,kocyki i zamowiony wozek.

Jesli chodzi o kosmetyki itp nie maam NIC!:-( i zaczynam sie martwic ale chce to kupic za jedym razem jak M bedzie zeby potem nie sluchac ile ja to wydalam...
Moze polecicie mi jakas sprawdzona apteke internetowa?

Garmelka jutro przed 7 ruszam na szpital i albo sie dostane jutro albo
zapisze.Niewiem bo nigdy nie byłąm.Ale
dr mówiła ze w tym szpitalu duzo onkologów i jak powiem ze w ciazy to moze mnie
od razu przyjmie.

czarna takie flanelki z folia to do przewijania chce kupic tylko wiekszy rozmiar
raczej.

Ja tez polecam gemini.zamówiłam fride butelke zestaw do paznokci podkłądy poporodowe
sudocrem waciki dla małej.Np butelka i fruda sa o 10zł tansze niz w stacjonarnych aptekach lub sklepach

ehh dziewczynki;) ja nie mam dokladnie nic, ale jeszcze sie tym nie steresuje.... dopiero za miesiac bede w docelowym miejscu zamieszkania, to moze wtedy...

a ja dzisisaj zakupilam sobie sliczna, biala sukienke w f&f. Wygladam w niej jak wygladam, bo niespodziewam sie ze odejmi mi nagle 10 kilo, ale i tak jestem mega zadowolona;))
ehh co za pogoda, basen mega pomaga, szkoda ze na tak krótko....;)))

reklama
Hej Magdalenka
Ja mieszkam w Northamptonshire, a dokładnie w Wellingborough, taka wioska mała ale strasznie dużo Polaków przez co czuje sie czasami jakbym była w domu he he
Ja do szpitala na zaszczyk z immunoglobiny anty D ide 24 bo mamy z moim konflikt serologiczny, drugi dostanę po porodzie, no i krew bedą sprawdzać pod względem chorób i antycial. I tak jeżdzę do mojej lekarki w Londynie na kontrole raz w miesiacu bo wtedy jestem spokojniejsza:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry