JustinePB
Fanka BB :)
Kate nie przejmuj się, nie jesteś jedyna, która nic jeszcze nie ma na wyprawkę, ja też dopiero się za nią zabieram, w poniedziałek i dziś zrobiłam małą przechadzkę po hurtowniach z artykułami dla dzieci żeby zorientować się w cenach, kupiłam podkłady bella mamma 3 op. po 10 szt w cenie 3,9 zł za opakowanie, i w rossmanie pampersy 1 Premium Care 78 szt po 44 zł, a i mam już 2 kosmetyki dla małego sudokrem 400 ml za 27 zł i emolium emulsję do kąpieli 400 ml za 39,90 zł. Ot to całe moje wyprawkowe zakupy 
Babina nie załamuj się, musisz poprzymierzać kilka ciuszków w sklepie i na pewno znajdziesz coś dla siebie, to tak samo jak przed ciążą pewnie wtedy też wszystko nie leżało jak ulał i to wcale nie znaczy, że masz złą figurę, głowa do góry i zabaw się zakupami a z pewnością będą udane
Marrika ale śliczna ta Twoja kruszynka
Rjoanka świetnie że maleństwo tak już wyrosło
A ja od dzisiaj walczę z glukometrem, rano to miałam niezły bój, aż mężuś miał ubaw, ale dzielnie siedział koło mnie i mnie wspierał
Ustawiłam za małą siłę wkłócia i nie pojawiała mi się kropla krwi odpowiednia do pomiaru, ja pierdoła
A. w końcu się wkurzył, powiedział żebym mu dała ten "pistolecik" i jak strzelił to od razu się udało
Na czczo miałam 81, godzinę po śniadaniu 121, gdzie norma jest do 120 ;/
Babina nie załamuj się, musisz poprzymierzać kilka ciuszków w sklepie i na pewno znajdziesz coś dla siebie, to tak samo jak przed ciążą pewnie wtedy też wszystko nie leżało jak ulał i to wcale nie znaczy, że masz złą figurę, głowa do góry i zabaw się zakupami a z pewnością będą udane
Marrika ale śliczna ta Twoja kruszynka
Rjoanka świetnie że maleństwo tak już wyrosło
A ja od dzisiaj walczę z glukometrem, rano to miałam niezły bój, aż mężuś miał ubaw, ale dzielnie siedział koło mnie i mnie wspierał