• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2014

Moje koty też padły na szafkach kuchennych. Nie wiem czemu tam...
No wlasnie zupełnie nie rozumiem poczucia winy z powodu zzo. O zatrzymanie akcji sie nie boję. Po to jest kwalifikacja przez dwa zespoły: anestezjologów i lekarzy.Podają tylko jak akcja ładnie postępuje i widzą ze nie siądzie. Mam nadzieję ze uda mi sie skorzystać z postępu medycyny. A.. gazu nie mają, a od dozylnych odchodzą bo badania wskazują ze nie są takie dobre jak myslano.

Ostatnia edycja:
reklama
rjoanka moje koty to nawet w upale leżenia na łóżku nie odpuszczą:D A tak w ogóle to kupiliśmy łóżeczko - używane i chcemy przemalować na ciemniejszy kolor żeby i odświeżyć i żeby do mebli nam pasowało i stoi sobie złożone (czeka aż się zbierzemy do malowania) i cieszę się że wcześniej kupiliśmy bo okazuje się że koty cały czas by tylko w nim siedziały:dry: Oczywiście jak któregoś przyłapię to od razu eksmisja i potrząsanie za karczycho i coraz rzadziej to robią - stwierdziłam że jakbym je oduczała spania w łóżeczku jakby młoda już była to mogłyby skojarzyć ją właśnie z tym karceniem że nagle ona jest a one czegoś nie mogą...

W przyszłym miesiącu zabieram się już za wyprawkę;) Jeszcze fotelik nam do tego został i w sumie nie wiem co z pościelką - będziemy kupować nowy materacyk ale zamiast pościeli to chyba kupię jakiś kocyk i otulaczek bo poduszka i tak nie wchodzi w grę a nie będę miała gdzie tego trzymać. Zaczynam panikować powoli że to już niedługo:-)

Cześć Dziewczynki:)
Ja pó romantycznym weekendzie:)
Było swietnie- w górach tez gorąco - ale zawsze to ciut chłodniej niż w mieście- w końcu bloki nie falują tak jak drzewa:)

Kotulcia- czytalas- w zeszłym tygodniu pisałam Ci ze nie ma
Niestety możliwości sali dla męża... :(

Co do spania - to ja maleństwo bede kładła na boczki i na brzuszku- podobno wtedy mu masuje brzuszek o kolek nie ma- ale trzeba pilnować.

Ja dzisiaj odpuszczam szkole rodzenia bo znowu mam jakieś problemy żołądkowe:( od jakiegoś miesiąca co drugi tydzien cos sie dzieje:/

kotulcia ja tez ostatnio coraz bardziej zaczynam panikowac.
Caly czas mysle co mam a co jeszcze musze kupic. Czy sobie poradze z tym wszystkim...pewnie wszystko przyjdzie samo w trakcie,ale jednak jakas obawa jest...

Babina-Kotulcia-
Mi sie wydaje ze mnie od tego brzuch zaczyna bolec- w sensie stresik przed brakiem wyprawki:/ wlasnie siadam i zamawiam ze dwie koszule do szpitala + szlafrok.
Łóżeczko wybrane- w piątek wypłata wiec poszaleje ze wszystkim:)

ja kupilam sobie jakis czas temu na allegro koszule ciazowa,hehe ale nie przewidzialam ze az tak moga zmienic sie moje gabaryty i juz jest za mala :-D
Ale mam jeszcze dwie z biedronki wiec na razie jest ok :)
Wogole bylam wczoraj w biedronce i sa jeszcze te ubrania ciazowe,teraz to wogole sa obnizki. Bluzki i koszule ciazowe za 10zl. Pizama za 15. Jeszcze byly leginsy,sukienki i staniki ale nie wiem w jakiej cenie.
A ktoras ma moze te koszulki bo wydaja sie nawet dosc fajne a w sumie 10 zl to zadne pieniadze

Ja mam tylko koszule z Biedry- ale podobno sa nianie elektroniczne. Wlasnie dzisiaj rozmawiałam z bratowa i uprzedziła mnie żebym wzięła na porodowke koszule dużo większa- bo ona tego nie przwiedziala i mowila ze musiała sobie naciągnąć bo jej było widac co nieco tak jej sie na brzuchu podniosła hehe:))

reklama
Ja nadal mam nie wiele. We wrześniu po przeprowadzce ruszę na łowy ;) trochę mnie martwi ten moj brak przygotowania ale sytuacja mnie do tego przymusza. Widziałam już tyle pięknych rzeczy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry