reklama

Październik 2014

Ja nie chciałam znieczulenia przy pierwszym porodzie, teraz też nie chcę:) Wiem że szpital dysponuje za to gazem i w sumie z tego mogłabym skorzystać bo jestem ciekawa jak to działa:-) Ja już mam większość ubranek przyszykowanych ale i tak miałam więcej po córce i nie mogę ich znaleźć - musimy przy przeprowadzce ich poszukać.

reklama
Ja tez nie jorzystalam ze zzo, ale to nie ze wzgledu na wysoki prog bolu, a bardziej strach przed tym wkluciem w kregoslup:)
enya - ja probowalam z gazem, ale jakos albo zle wdychalam, albo to jednak nie za bardzo dziala:-D

Moj P kupił naszej córeczce piękny strój :) aż sie pochwale. ImageUploadedByForum BabyBoom1405967423.534366.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1405967423.534366.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1405967423.534366.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 62
Ruszyła sie ale nie bardziej niż zwykle. Dzis mi daje popalić bardziej niż w czasie lotu. Ogólnie na pokładzie byłyśmy 3 ciężarne i żadnej nic sie nie działo :)

Część mamuski! Upałów ciąg dalszy :-/ jakby nie wiatrak to bym chyba cały dzień w wannie z zimna woda musiała siedzieć. Biorę się dzisiaj za pranie ciuszkow po starszej. Okazało się ze mam po córce 2 wielkie reklamówki ciuszkow tak do 6 m-ca! Jestem w szoku ze tyle tego miałam haha poza tym pościele i ręczniki w stanie idealnym, nie muszę tego już kupować. No ale dla starszej wszystko było kupowane firmowe i pewnie dlatego wygląda teraz jak nowe. Laure urodziłam na wiosnę a teraz bedzie na jesień więc coś cieplejszego trzeba będzie dokupić.

Zaczęłam 30tydzień :-D jak ten czas leci :-D 3/4 ciąży z głowy :-D

Ja już trzy prania zrobiłam i chyba na zakupy się wybiorę.
W przyszłym tyg mój ma urlop i może się gdzieś wybierzemy. Chcielibyśmy nad morze ale to ponad 700 km i tak się zastanawiam czy dam radę. W góry blisko ale jakos co tu potem w górach robić, bo na szlak to ze mną nie bardzo iść.
Nad morze byłoby super tylko te km

reklama
Ja trochę poczytałam o ciążach na tych lekach przeciwzakrzepowych i przeważnie wszystkie kończyły się w 38tyg więc mam nadzieję że przedemną jeszcze 8 tyg :-D a tak wogole to już bym chciała żeby był przynajmniej 35tydz. Pamiętam że na tym etapie ze starsza już też powoli nie mogłam się doczekać końca ciąży

My mamy w góry 200km a nad może 300km więc nie ma tragedii :-) ale szczerze mówiąc to z tego morza ostatnio ledwo wróciłam tak mi źle było w aucie :-/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry