reklama

Październik 2014

Babina, ja też bym chciala nad morze!!! Myślę ze spacery wzdłuż brzegu byłyby mega przyjemne. No i tam zawsze jest dużo chłodniej niż w reszcie kraju, co zawsze uważałam za wadę, a teraz wydaje mi sie wspaniałe :-).

reklama
cześć :)

ooooo, ja też bym się nam morzy wybrała. Ale właśnie przez te km nie pojechalismy nad morze tylko nad jeziorko oddalone 200 km od Wrocławia. I tak podróż samochodem 3 h była dla mnie kłopotliwa...

idę śniadanko robić, na dworze znowu upał, dobrze, że w nocy było troche chłodniej przez deszcz

ja jutro zaczynam 30 tc, jak ten czas leci :)

Witam z rana :happy: Dziewczyny u mnie dziś jest cuuuudownie! Nie ma póki co tego wstrętnego słońca i temperatura spadła do 24 stopni, żyć nie umierać! Chyba się o to wymodliłam :P

Ja też chciałabym żeby czas trochę przyspieszył i żeby był już sierpień. W ogóle jak już będę miała calutką wyprawkę, wszystko wyprane i przygotowane to będę znacznie spokojniejsza. No właśnie a propos prania to nigdzie nie mogę znaleźć ani proszku ani płynu do prania Dzidziuś. Chyba go nie wycofali z produkcji?? Stwierdziłam że będę prała ciuszki w płynie a do płukania nic nie będę dawać, niech je tylko woda prześmiga. A słyszałam że dzidziuś ma fajny, łagodny zapach więc go szukam.

Od nocy mam jakiś obolały brzuch :-( Tak jakby mnie ktoś skopał od środka. Nie lubię takiego uczucia...

Jechałam ostatnio ze Szczecina do Wrocławia i droga całkiem fajna. 4 h w samochodzie dobrze znioslam. Faktycznie jednak powoli coraz ciężej mi wysiedzieć. U mnie taki upał ze cały dzień w domu i dopiero wieczorem na dwór.

Czarna Dzidziusia kupisz napewno w Inter marsze bo ja ostatnio kupowałam, tylko ze ja płyn do prania i płyn do płukania. Narazie wie chcę proszków. A powiedzcie mi czy dobrze pamiętam że powinno się po praniu dodatkowe płukanie włączyć??

Dziewczyny ja drugi tydzien siedze nad morzem i jest cudownie. Mam 500 km i 16 miesieczne dziecko, ale jak sie jedzie autostrada i robi przerwy, to da sie przezyc.Jesli lekarz sie zgodzi, to namawiam.

marrika - dzięki za info, czasem robię tam zakupy to muszę sprawdzić. A pamiętasz może ile płaciłaś za płyn do prania? Bo w Gemini 750 ml jest za 7,89 zł tylko nie wiem ile z przesyłką. Ja dodatkowe płukanie włączam do każdego prania, bo jak tego nie robię to ciuchy są czasem takie jakby śliskie i np. wkładki wtedy nie chcą się dobrze bielizny trzymać :happy2:

A ja ledwo co 1,5 h w góry dojechalam:( tez miałam jechać nad morze w sierpniu ale na 5 dni to mi sie nie opłaca:( a dłużej nie zostanę bo nie chce szkoły rodzenia opuszczać.
Marika co do prania dla bobasow to ja mam osobny program w pralce i tam sa az 4 płukania! Szok i az 95'C. Ale to chyba przegięcie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry