• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2014

reklama
zaraz zrobie fote co mam.
IMG_0806.jpg

To mam.Kosmetyki kupie raczej rosmanowskie.
Teraz mam zel do kąpieli Johnson z oliwką,oliwka rosman,krem nivea,sudocrem.

na gemini złoze jeszcze jedno zamówienie ale chyba juz w pazdzierniku bo musze zamowic herbate na laktacje,masc na sutki,cos do noska jakas wode morską,no i jakies leki bez recepty dla nas.

Załączniki

• IMG_0806.jpg
    IMG_0806.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Kotulcia - a co masz wpisane na L4? 1 czy 2. Ja mam zawsze 2, czyli chodzące - i wtedy można wychodzić :)

Czarna - ja jedną turę dziecięcych wypralam bez plynu do płukania i różnicę idzie wyczuć od razu. Skóra maluszka jest wrazliwsza od skóry dorosłego i chyba warto użyć dodatkowego zmiekczacza :)

Proszków nie używam wcale - tylko płyny do prania. Z naszymi ciuchami też od paru lat.

A moje koty są dziwne, bo cały dzień by siedziały na balkonie - szczególnie, gdy jest słońce :szok:

Ja kocham upały, ale ostatnio też nie daję rady na mieście. W domu mamy przyjemnie, więc zapraszam na herbatkę :)
A rodzina nam dogadywala, by nie brać tego mieszkania, bo nie jest od strony południowej. A ja absolutnie nie chciałam mieć okien od południa, by latem nie czuć się jak w saunie. Gdy otworzymy oba balkony, to nawet mamy przewiew :)

wróciłam z zakupów, ledwo żyje, kręgosłupa nie czuje.
Wczoraj w nocy strasznie mnie bolało z lewej strony, dopiero nospa pomogła. Dzisiaj w nocy to samo, obudziłam się leżąc na lewym boku czując ból, jakby jajniki mnie bolały. Najlepsze jest to ze położyłam się na plecy i ból natychmiast ustal. A mówi się żeby na lewym boku leżeć.

Babina- współczuje, mi zaczęło sie od bólu pachwiny a teraz jak przewracam sie z lewego na prawy bok to mi łupie jakaś kość w okolicy biodra- i to tak głośno ze az mi sie słabo z wrażenia robi:(

Ja to się czasem śmieje ze jestem taka zdziadziala dziadyga, jak nie brzuch, to kręgosłup boli, to zaś nogi puchną, to humorki. Masakra jakaś, oby do października.

Kochane podczytuję Was ale nie mam czasu na pisanie,remont u nas idzie pełna parą,dodatkowo chce wszystkie rzeczy,zobowiązania pozałatwiać do porodu,także roboty mam dużo,a czasu mało,bo ucieka on niesamowicie ;)
Od rana latam,a wieczorami to padam jak mucha.
Dziś już miało być chłodniej,a dalej taka parówa jest.

reklama
Ja tez mam problem z wygodna pozycja do snu. Mała mi naciska na rożne narządy , szczególnie na pęcherz i wtedy budze sie, wierce a jeszcze mam 3 miesiące. Co będzie dalej ?? ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry