reklama

Październik 2014

Rjoanka- pocieszenie to jest ze nie poszło na oskrzela ale trzy miesiące takiej męczarni mogą wykończyć. Aby do jesieni to chociaż da sie oddychać bo ten ukrop nie pozwala ;)

reklama
rjoanka- rozstępy będą widoczne dopiero po porodzie, przynajmniej u mnie tak było:-(. Ja tym razem biorę pajace, najmniej z tym roboty, do tego cienki otulacz i kocyk do spania

garmelka - niestety było sporo bieganiny, a do tego Szymek chory, więc kilka nocek nie przespanych:cool:

agniecha - był kiedyś taki dowcip że patrzeć może tylko niech się nie ślini:-D

marrika - wiem o jakim kręceniu w nogach piszesz, ja tak miałam w poprzedniej ciąży jak jeszcze do pracy jeździłam (w jedną stronę tak 1godz15min komunikacją miejską), nie mogłam usiedzieć na miejscu:baffled:

Hej Dziewczyny mam takie pytanie jaki kupujecie aspirator do nosa? Właśnie zastanawiam się nad tym zakupem i nie wiem na co się zdecydować widziałam i elektryczne, podłączane do odkurzacza i "zasilane" płucami rodzica :) Może wy macie jakiś doświadczenie w tej sprawie i troszkę mi pomożecie :)

Ja juz wracam po wizycie w szpitalu. Ale jak zwykle prisze sie nie martwic I obserwowac swoje cialo wrrrrrt a jak mowoe ze mieliscie mi sprawdzic szyjke to mi lekarz obiecal to polozna sie poirytowala ze ja wypytuje az mi sie nawet nie chce opowiadac . Wazne ze niunia na scanie zdrowa I rosnie sobie :) a w dodatku zgubili mi wazne dokumenty z mojej karty I nie moga ich znalezc ; (

Hej Dziewczyny mam takie pytanie jaki kupujecie aspirator do nosa? Właśnie zastanawiam się nad tym zakupem i nie wiem na co się zdecydować widziałam i elektryczne, podłączane do odkurzacza i "zasilane" płucami rodzica :) Może wy macie jakiś doświadczenie w tej sprawie i troszkę mi pomożecie :)

Ja zakupiłam gruszkę ;)

atu - wysłałam do M-ka, ma porównać to z tym aspiratorem montowanym do odkurzacza pod względem mocy i decybeli. Moja uwaga jest taka, że szkoda, że ta końcówka nie jest deczko pod kątem w stosunku do części trzymanej w ręce(tj. bardziej do góry), bo pod takim kątem trochę ciężko będzie włożyć do noska, ale nie wiem czy i tak się nie skuszę, bo u nas to montowanie odkurzacza męczące (mamy Karcher na wodę)...

Magdalenka - to mogę podać Ci rękę :(
Szyjka w badaniu na fotelu skrócona o połowę 1/0/0 (przy normie 2/0/0).
Twarda i zamknięta, więc mam leżeć w domu, ale jakby pojawiły się bóle, to natychmiast do szpitala.
Ale dostałam receptę na lek przeciwskurczowy, tyle, że niemiecki, więc mąż ma jutro misję jechać do Niemiec.
I mogę sobie już darować wycieczkę do sklepu meblowego i z wózkami, no i szkołę rodzenia. Troszkę się zestresowalam i do tego ten dziwny lek.

Czy też Wam lekarze wpisują do książeczek te parametry: 2/0/0?

Ostatnia edycja:
reklama
cyntia - to niefajnie, może jak poodpoczywamy to szyjki się wydłużą? Mnie martwi, że od 3 dni łykam już tą większą dawkę magnezu, a dalej ćmi. Zobaczę jak będzie po nocce. Jakby co to przedzwonię jutro do gina:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry