reklama

Październik 2014

Garmelka, dzięki :) wiem wiem jeszcze trochę, ja nigdy nie miałam przeciwko jak on sie popatrzył na inna, zawsze powtarzam,że patrzeć może tylko niech nie dotyka :) A teraz chyba przez to że na plaży czuję się jak "uwolnić orkę" to tak nie to ruszyło :)

A to ja podobnie mojemu mówię :-D Byle nie dotykał :P
Nieraz to nawet ja do mojego mówiłam na urlopie na plaży, że jakaś fajna dupa niedaleko i niech sobie popatrzy póki lato i się same rozbierają :-D

reklama
w samym staniku :szok: nieźle :)

gotowanie w taka pogodę to jakas kara normalnie!!!!! Mój synek zazyczyl sobie dzisiaj rosołek, właśnie kończy sie gotować a ja sie rozpływam :)

No jak myśmy to widzieli to nam szczęki poopadały :P

A jeszcze była jedna akcja z ciężarną w roli głównej miała cały brzuch na wierzchu bo miała bluzkę za małą he ;)

Cyntia, ja mam ostatnie z 29.0. Nie za wcześnie dla Twoich porównań?

O kurcze! Wlasnie wyszłam spod zimnego prysznica i przy wycieraniu zauważyłam żółte krople na sutkach. To siara? Powinna być żółta?
Też tak macie, ze jak coś zjecie to skóra na brzuchu tak sie napina jakby miała zaraz peknac? Tylko latam do lustra i sprawdzam czy mi sie rozstepy nie porobily.

rjoanka nie przejmuj się ja tez tak mam to siara. Mi najczęściej leci właśnie podczas wycierania się i ogólnie dotykania piersi. To podobno normalne na tym etapie ciąży gruczoły przygotowywują się do produkcji mleka. Mi na początku było trochę wstyd przed mężem nie wiem dla czego ale on jak już się dowiedział to stwierdził że to norma i tyle :)

Cześć brzuchatki dzis pospalam do 10 z obiadem mam spokój wczoraj ugotowałam leczo zostało mi jeszcze na dzis teraz czekam w masakryczniej kolejce na poczcie a mała kopie chyba jej sie niepodoba tu

Aaa rozumiem :/ mialam juz narkoze z ta rurka to wiem o co chodzi :/ nie jest to przyjemne. Ale nastawiam sie na to :/ dlatego na pierwsze dni I tyg bede miala pomoc przy maluszku bo sama nie bede w stanie. A mam jeszcze pytanko bo slyszalam ze po ogolnym nie mozna karmic przez jakis czas piersia? I kolejny problem ze mam aparat I najprawdopodobbniej bede mu siala go sciagnac do cc :/ musze pogadac z ortodonta o tym jeszcze :/

Magdalena ja miałam narkozę podczas CC bo nie było czasu na znieczulanie mnie w inny sposób (Ali spadało tętno) i ja nic nie pamiętam - rurkę musieli mi wyjąć wcześniej, budzili mnie już jak jechałam do sali, córkę dostałam za kilkanaście minut i karmiłam od razu;-) Gardło mnie tylko bolało i jak wstałam wieczorem (CC miałam o 4:05) to kręciło mi się w głowie przez chwilę. Ale teraz będę próbowała SN bo nie chciałabym żeby mnie znowu pocięli...

Rjoanka ja mam siarę od 2 tygodni:) I jest żółciutka;-)

Ostatnia edycja:
reklama
rjoanka zauważyłam że mam czasami żółte krople siary a czasami przezroczyste;) Po jedzeniu jak dużo zjem to też mnie tak skóra na brzuchu ciągnie:/ Kiepskie uczucie - szczególnie po bokach to czuję:)

agniecha też pichcę rosołek bo mi się zachciało:D A na drugie udko z kurczaka z rosołku podpiekę i w sumie jeszcze mężowi sałatkę jarzynową zrobię bo lubi:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry