reklama

Październik 2014

Cyntia, no wyczyn to teraz jest :) Ja ostatnio przed wizyta po goleniu w wannie wyszłam, wzięłam lusterko żeby sprawdzić jak wyszło i wybuchnęłam śmiechem :) Musiałam znowu wchodzić do wanny o poprawiać, &&&& za wizytę
Co do męża to nic konkretnego nie przeskrobał, ale mnie denerwuje ogólną postawą. Zachowuje się jak na wakacjach. Nic nie musi robić bo ja siedzę w domu. Stwierdził, że lepiej jak bym pracowała bo wtedy bym sobie pogadała z koleżankami i jego na każdym kroku się nie czepiała. Wczoraj jak byliśmy nad wodą to mi się przykro zrobiło, siedział z braciszkiem na kocyku, pili piwko i oglądali dupy dookoła, Ja nie mam nic przeciwko normalnie ale jak ja wielka orka siedzę też na tej plaży to mi przykro :) Wiem też że coś mi w ostatnich dniach hormony buzują, bo z byle powodu płaczę i może rzeczywiście czepiam się ale on powinien to zrozumieć i już :)

reklama
ja miałam, już patrzę...

kurcze, ja mam jakies wykresy z tymi parametrami, wcale sie na tym nie znam

PI 1,47
RI 0,76
S/D 4,19

potem znowu mam jakieś parametry i już inne liczby, przepraszam, chyba nie pomogę :(

Ostatnia edycja:
hej, ho !!!
Dziewczynki czy którejś z Was lekarz potwierdził syna (u mnie w 23tc) a potem to odwołał?
U mnie wcześniej tak się układało ze nie było mowy o odgadnięciu płci, dopiero właśnie w 23tc lekarka powiedziała ze syn (była dość pewna), ale na ostatniej wizycie 26tc, małe leżało bokiem i na koniec palnęła ze chyba jej "mignęły wargi" ale żeby się nie sugerować (nie wiedziała co mówiła w 23tc).

Ja już wiem od 15 tyg ,że będzie syn i tak zostało do dnia dzisiejszego ;)

Madzia93 - na ja mam nadzieje ze mojemu nic nie odpało ;-) i już wyprawke tak do 9 mies. kupiłam na wyprzedażach pod chłopca, córke już mam i odkąd się dowiedział o ciąży mowi ze tam siedzi Adaś (długo przed 23tc). Tylko ostatnio nie wiem po co powiedziała mi lekarka "że jej mignęło":baffled:
Chyba łatwiej o pomyłkę w druga stronę?

Cyntia, ja mam ostatnie z 29.0. Nie za wcześnie dla Twoich porównań?

O kurcze! Wlasnie wyszłam spod zimnego prysznica i przy wycieraniu zauważyłam żółte krople na sutkach. To siara? Powinna być żółta?
Też tak macie, ze jak coś zjecie to skóra na brzuchu tak sie napina jakby miała zaraz peknac? Tylko latam do lustra i sprawdzam czy mi sie rozstepy nie porobily.

Marika - a ten cyclo3forte to na recepte czy bez? pogadam z lekarzem - dzis obudziłam się z palcami u rąk tak napuchniętymi że wygadaly jak małe balerony :( a co do kąpieli stóp to nam położna poleciła żeby codziennie wieczorem moczyć stopy przez 30minut w misce z wodą i solą do stóp (woda ma być właśnie ciepła a nie zimna, bo zimna przyznosi tylko chwilową ulgę) i następnie wklepywać krem nawilażający i na zmianę na opuchnięte nogi - i powiem CI że faktycznie robie tak już 2 tygodnie i widze różnice - wczesniej stopy mialam takie że aż paski od japonek miałam poodciskane a teraz jest lepiej. za to opuchlizna przeszła mi na ręce ;( no i ten ból skór nóg przy kucaniu.. :no:

Pscółka - wypoczełaś wogólę u tych teściów??? :cool2: bo chyba nie bardzo skoro bidulko z szyjka nie tak... :confused:

Agniecha - mój wczoraj oglądał ze swoim bratem jakiś film i była scena na plaży z jakimiś laskami z bikini z californii to się aż przesiadł żeby bliżej do telewizora miec i wszystko dokładnie widziec :-D:-D ale mnie to rozbawiło hehe :-D- też bym mogła występować w tym filmie ale nie na lądzie tylko w wodzie jako Orka hehe:-) nie dołuj się - jeszcze trochę i się wylaszczymy :)

Ja się zabieram za zamówienie wkoncu ze 2,3 koszul bo mam dwie ale jedna mnie wkurza - ta z biedry co na cycki nachodzi. a Poza tym trochę za gorąco w te upały...

rjoanka - mi nic nie leci to nie pomogę... ale dziewczyny tym co poleciała- to wam leci cały czas czy tylko czasmi czy wogóle to jednorazowy wyciekł był???

Ostatnia edycja:
Nawet nie wiem o co w tym chodzi. Pewnie bym nie zainteresowała się tym, tylko, że lekarz badał te przepływy i coś mruczał i dodał, że jeszcze jest w normie, a w necie nic o tym nie ma za bardzo. Chyba nie ma co za bardzo zaprzątać sobie tym głowy ;)

u mnie
PI: 0,82
RI: 0,57
S/D 2,33

Madzia93 - na ja mam nadzieje ze mojemu nic nie odpało ;-) i już wyprawke tak do 9 mies. kupiłam na wyprzedażach pod chłopca, córke już mam i odkąd się dowiedział o ciąży mowi ze tam siedzi Adaś (długo przed 23tc). Tylko ostatnio nie wiem po co powiedziała mi lekarka "że jej mignęło":baffled:
Chyba łatwiej o pomyłkę w druga stronę?

Jakiś dziwny lekarz..Ale to też zależy jaki ma sprzęt.
Bo mój ma najlepszy u mnie w mieście.

reklama
Garmelka, dzięki :) wiem wiem jeszcze trochę, ja nigdy nie miałam przeciwko jak on sie popatrzył na inna, zawsze powtarzam,że patrzeć może tylko niech nie dotyka :) A teraz chyba przez to że na plaży czuję się jak "uwolnić orkę" to tak nie to ruszyło :)

Cyntia, nie przejmuj się, mój powiedział tak samo przy przepływach, że teraz jest ok ale będziemy to sprawdzać na kolejnej wizycie. Zapytałam tylko czy mam się przejmować powiedział że nie więc mu ufam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry