reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2014

Nie dodalo mi dobpoprzedniego losta sorki ;)

Załączniki

• 1406809900696.jpg
    1406809900696.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Madzia zarejestrowałam sie na stronie Hippa i oni co jakis czas cos wysyłąja,husteczki,kosmetyk,kaszke,słoiczekitd.
Ale to próbki są;-)

Oj widzę, że szalejecie z rzeczami dla dzieci.

Ja siedzę i nie mam siły na nic. Muszę popakować rzeczy z szafek, żeby dało się je wynieść, bo w poniedziałek na piętro wchodzą cykliniarze.

Też będę musiała kupić młodej kombinezon zimowy, ale poczekam do ostatniej chwili, żeby poznać rozmiar i pewnie kupię jej w tesco. Moja młoda miała w zeszłym roku ich kurtkę. Ceny bardzo niskie, bo dałam chyba 60 zł, a byłam bardzo zadowolona. Dziś w lidlu na jakiejś przecenie znalazłam set dwóch podkoszulek dla starszej córki za 4,99. Uważam, że te ubranka mają dobrą jakość.

Dla starszej miałam tylko jeden pajacyk welurowy i go uwielbiałam. Były też jakieś półśpiochy i bluzy. Chcę teraz coś dokupić, ale nie mam już siły chodzić po centrach handlowych. Jesiennych kolekcji chyba jeszcze nie ma?????

rjoanka - i jedno i drugie robiłam w poprzedniej ciąży, obie te czynności mają na celu uelastycznienie. Teraz też bym chciała, jak czas pozwoli

Ja do domu pajaców polarowych nie polecam, bo to jednak sztuczny materiał (a już piżamki polarowe to dla mnie nieporozumienie...). Na dwór i owszem miałam polarowy kombinezon, ale ubierany na bawełniane ciuszki. Grubsze pajace do domu to np. z frotte lub welurku.

ruda - a to fajnie, że wiedziałaś, że faktycznie potrzebująca, bo ja to w sumie pewności nie miałam tj. jak już zobaczyłam jak odbierała to było widać, więc jestem spokojna:tak:

czarna - to ja nie wiem czy jakiś krem na sutki by Ci właśnie nie pomógł, bo mi po porodzie koił ból, a dokładniej pieczenie:tak:

pscółka z pajacami polarowymi popieram, sama zafundowałam sobie taką piżamę - mimo że był listopad to dupsko pociło się w niej niemiłosiernie:) Powinni robić pajace flanelowe jak już:)

któraś z dziewczyn pisała o masażu krocza olejkami - ja odpuszczam bo myślę że przy 4kg dziecku małe szanse na ochronę krocza nawet masowanego;) A przy 3kg bez masażu nawet mała kobietka ochroni krocze:tak: Wszystko zależy:)

Kolejne dwie sierpniówki się rozpakowały:szok: mało ich już chyba tam nierozpakowanych zostało:p Od września zacznę się bać:-D

Czarna i inne dziewczyny z problemem cyckowym- mnie tak bola sutki- a raczej mam takie wrażenie ze mnie stanik i ubranie w nie razi... Kosmos:( i wogole wydaje mi sie ze mi cycki sflaczaly... Na początku piękne jędrne melonki a teraz kapciuchy... Co jest grane??? Ma tak któraś? Bo nie wiem czy to normalne...

A co do tych ciepłych pajaców to tez mam dwa welurowe 56 i więcej narazie nie kupie bo jeszcze śpiochy mam takie.

Justine- nie dołuj sie... Dasz rade!!! Co to te kilka tygodni... Pozniej takie szczescie bedzie ze zapomnisz o tej całej przygodzie z cukrzyca...

kotulcia - sierpniówki się rozpakowywóją bo burzowo teraz. W poprzedniej ciąży podpytywałam położną czy np. pełnia ma wpływ na wywołanie porodu. Powiedziała, że takiej zależności nie zauważyła, ale jak są burze to mają lawinę rodzących, bo ciśnienie się szybko zmienia i pękają worki owodniowe:cool:

reklama
pscółka ja przy młodym tak liczyłam na pełnię i nic. Cholera może na początku września też rzuci żabami to urodzę:-D

Do góry