reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2014

Pscolka ja mam zel Efektima Pharmacare. Daje uczucie chlodu, ale mnie nogi nie puchna, wiec nie wiem, czy tu bylby skuteczny.

reklama
Ja tez mam ten żel do szkitek co Madzia:) jest ok- fajnie chlodzi.

Cyntia- Czarna- a czemu wy macie to badanie?? To każdy ma czy jak sie ma jakieś podejrzenia bo nie odczytałam chyba... - szok!

ImageUploadedByForum BabyBoom1406828685.124587.jpg

A tu jest foto wewnętrznej części mojej karty ciazy... Nigdzie nie ma żadnej adnotacji apropo np długości szyjki macicy... Liczę na to ze mój giń wpisuje sobie wszystkie dane w komupterek bo zawsze cos tam stuka na klawiaturze...

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1406828685.124587.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406828685.124587.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 60
gargamelka- chodzisz może do mama i ja we Wrocławiu? Mam taka sama ksiazeczke;)

Justine- najczęściej cukrzyca mija po ciąży, tak samo jak problemy z tarczycą, więc 3mam kciuki;)

Madzia- ja studuję do sutków ziaja mama i jestem bardz zadowolona;) a ten krem na nóżki muszę od Ciebie zgapić;)

Dziewczyny narzekałam długo , że nie czuję regularnie małego. Ale dzisisaj to przegięcie. Tak mi wali po pęcherzu, że stać nie mogę. Aż się zastanawiałam czy ja czasem nie rodzę tak bolało, ale nie to ewidentnie, on mnie tak bombarduje... NIepokoję się, ale na IP nie będę jechać bo co im powiem, że dziecko mnie kopie:szok: brzuch mam miękki więc chyba ok....

Dzięki dziewczyny, jakiś kremik chłodzący muszę kupić, bo mi właśnie takiej ulgi brakuje. Ja mam dziwne uczucie w lewej stopie po nocy, tak jakby była opuchnięta, ale na oko tego nie widzę.

U mnie lekarz zapisuje szyjkę w komputerze i w książeczce nie mam nic...
Jutro mam wizytę wiec wypytam o te puchnięcia stóp bo dzisiaj zimno a ja mam nogi jak goryl:) Cała jestem spuchnięta więc to chyba woda się we mnie zbiera, ale tą maść pojadę i kupie może zadziała chociaż trochę:):) No i muszę mu powiedzieć też o tej rwie kurczowej bo coraz częściej boli

Madziorek- yhym:)
Rozumiem ze Ty tez tam "uczęszczasz" ?;)

Hmm no dobrze ze nie wszystkim wpisują bo juz sie zestresowalam ze tylko ja mam taka pusta...

Mi tez nogi puchną. Teściowa nawet zauważyła. Lekka ulgę przynosi mi położenie sie na plecach z lekko uniesionymi nogami zeby krew mogła swobodnie spłynąć. Tylko w sklepie tego nie zrobię ;) w pracy pierwsze 3 h jest ok ale dalej włóczę nogami . Dobrze ze musze jeszcze 6 tygodni przepracować.
Tez nie mam nic na temat szyjki w karcie ciazy. Jedynie lekarka potwierdziła ze prawidłowa.

Zdj&#281;cie0157.jpg Zdjęcie nie pokazuje tego jaki on jest śliczny i gruby:) Moja perełka:) taki sam widziałam na allegro nowy za 87 zł a ja kupiłam używany ( wcale tego nie widać) bo dziecko miało założone może dwa razy bo był za mały od znajomej znajomej za 100 zł razem z wanienką ze stelażem, laktatorem ręcznym z aventa- nowym nawet nie rozpakowanym, do tego jeszcze bujaczek- leżaczek, nowe osłonki na piersi, dwie reklamówki ubranek dla pół rocznego dziecka... Więc jak za darmo a wszystko super zadbane:)

Załączniki

• Zdj&#281;cie0157.jpg
    Zdj&#281;cie0157.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 71
reklama
mi nie pomaga nawet cała noc z podniesionymi nogami:( Najgorsze jest to że jak je dotykam to boli, prawa bardziej boli i z prawej właśnie mam tą rwe, nie mam pojęcia czy to ma jakiś wpływ na siebie

Do góry