reklama
Madzia - a jaki masz ten krem na nogi?
Ten:Bielenda, Sexy Mama, kuracja na opuchnięte nogi, 125 ml - Rossmann - Rossnet.pl
I bardzo sobie chwalę,w dodatku bardzo wydajny
Ja tez mam ten żel do szkitek co Madzia
jest ok- fajnie chlodzi.
Cyntia- Czarna- a czemu wy macie to badanie?? To każdy ma czy jak sie ma jakieś podejrzenia bo nie odczytałam chyba... - szok!

A tu jest foto wewnętrznej części mojej karty ciazy... Nigdzie nie ma żadnej adnotacji apropo np długości szyjki macicy... Liczę na to ze mój giń wpisuje sobie wszystkie dane w komupterek bo zawsze cos tam stuka na klawiaturze...
Cyntia- Czarna- a czemu wy macie to badanie?? To każdy ma czy jak sie ma jakieś podejrzenia bo nie odczytałam chyba... - szok!

A tu jest foto wewnętrznej części mojej karty ciazy... Nigdzie nie ma żadnej adnotacji apropo np długości szyjki macicy... Liczę na to ze mój giń wpisuje sobie wszystkie dane w komupterek bo zawsze cos tam stuka na klawiaturze...
Załączniki
Madziorrek
Fanka BB :)
gargamelka- chodzisz może do mama i ja we Wrocławiu? Mam taka sama ksiazeczke
Justine- najczęściej cukrzyca mija po ciąży, tak samo jak problemy z tarczycą, więc 3mam kciuki
Madzia- ja studuję do sutków ziaja mama i jestem bardz zadowolona
a ten krem na nóżki muszę od Ciebie zgapić
Dziewczyny narzekałam długo , że nie czuję regularnie małego. Ale dzisisaj to przegięcie. Tak mi wali po pęcherzu, że stać nie mogę. Aż się zastanawiałam czy ja czasem nie rodzę tak bolało, ale nie to ewidentnie, on mnie tak bombarduje... NIepokoję się, ale na IP nie będę jechać bo co im powiem, że dziecko mnie kopie
brzuch mam miękki więc chyba ok....
Justine- najczęściej cukrzyca mija po ciąży, tak samo jak problemy z tarczycą, więc 3mam kciuki
Madzia- ja studuję do sutków ziaja mama i jestem bardz zadowolona
Dziewczyny narzekałam długo , że nie czuję regularnie małego. Ale dzisisaj to przegięcie. Tak mi wali po pęcherzu, że stać nie mogę. Aż się zastanawiałam czy ja czasem nie rodzę tak bolało, ale nie to ewidentnie, on mnie tak bombarduje... NIepokoję się, ale na IP nie będę jechać bo co im powiem, że dziecko mnie kopie
brzuch mam miękki więc chyba ok....pscółka i spółka
Dzięki dziewczyny, jakiś kremik chłodzący muszę kupić, bo mi właśnie takiej ulgi brakuje. Ja mam dziwne uczucie w lewej stopie po nocy, tak jakby była opuchnięta, ale na oko tego nie widzę.
ruda1991
U mnie lekarz zapisuje szyjkę w komputerze i w książeczce nie mam nic...
Jutro mam wizytę wiec wypytam o te puchnięcia stóp bo dzisiaj zimno a ja mam nogi jak goryl
Cała jestem spuchnięta więc to chyba woda się we mnie zbiera, ale tą maść pojadę i kupie może zadziała chociaż trochę
No i muszę mu powiedzieć też o tej rwie kurczowej bo coraz częściej boli
Jutro mam wizytę wiec wypytam o te puchnięcia stóp bo dzisiaj zimno a ja mam nogi jak goryl
Mi tez nogi puchną. Teściowa nawet zauważyła. Lekka ulgę przynosi mi położenie sie na plecach z lekko uniesionymi nogami zeby krew mogła swobodnie spłynąć. Tylko w sklepie tego nie zrobię
w pracy pierwsze 3 h jest ok ale dalej włóczę nogami . Dobrze ze musze jeszcze 6 tygodni przepracować.
Tez nie mam nic na temat szyjki w karcie ciazy. Jedynie lekarka potwierdziła ze prawidłowa.
Tez nie mam nic na temat szyjki w karcie ciazy. Jedynie lekarka potwierdziła ze prawidłowa.
ruda1991
Zdjęcie nie pokazuje tego jaki on jest śliczny i grubyZałączniki
reklama
Podziel się: