reklama
Hej dziewczyny! Byłam dziś u gina i przy badaniu szyjki na usg gdy kazał mi kaszlnąć powiedział że wtedy szyjka się skraca, na poprzednich wizytach podczas kaszlu z szyjką nic się nie działo a teraz coś nie tak...czy któraś się orientuje co to dokładnie znaczy gdy szyjka się skraca podczas kaszlu?
nie ma nikogo? ochłodzenie przyszło i wszystkie popadały... 

a ja prasuje
pot po dupsku leci ale kiedyś trzeba...
Marika - ja nie wiem - ale w lipcówkach widziałam że podają jakieś witaminy od 3 doby chyba... na pewno pisały ze zalecenia ze szpitala dostały co jak dawkować

a ja prasuje
Marika - ja nie wiem - ale w lipcówkach widziałam że podają jakieś witaminy od 3 doby chyba... na pewno pisały ze zalecenia ze szpitala dostały co jak dawkować
Cyntia85
Fanka BB :)
Garmelka - u mnie w książeczce jest pod skrótem GBS. Z tego, co czytam, to to badanie na paciorkowca powinna mieć zrobione każda kobieta ok. 35 tc. Większość jest nosicielem tego paciorkowca i to nic złego, ale można nim zarazić dziecko.
Justine - a z tym chlebem to musisz dopasować pod siebie. Co do sieci Bagietka u nas, to P. ma wysokie cukry po ich chlebach. Kupuje jakiegoś razowego szaraczka, ale nie wiem z jakiej firmy. Jutro podpytam.
Kotulcia - jak skurcze?
Ruda - no to super, że taka okazja Ci się trafiła
Judy - nareszcie możecie odetchnąć.
Zglupialam co do mojej wagi :/ W ciągu dnia mam wahania (dziś) 2,5 kg. Że 1,5 to jeszcze ok - tak od jakiegoś czasu, ale 2,5? Wydaje mi się, że to woda za dnia mi się zatrzymuje, a później ją w nocy wysiusiuje.
Ile pijecie? Ja dziś 3 litry (woda, sok 100%, mleko, herbata, kawa zbożowa). Myślałam, że to dużo, a na TVN dziś też mówili, że w takie upały 3 litry.
A druga sprawa to, że słabe nawodnienie może być przyczyną skurczów macicy. Ale z kolei mam tak, że gdy mam pełny pęcherz, to mi brzuch właśnie twardnieje.
Justine - a z tym chlebem to musisz dopasować pod siebie. Co do sieci Bagietka u nas, to P. ma wysokie cukry po ich chlebach. Kupuje jakiegoś razowego szaraczka, ale nie wiem z jakiej firmy. Jutro podpytam.
Kotulcia - jak skurcze?
Ruda - no to super, że taka okazja Ci się trafiła
Judy - nareszcie możecie odetchnąć.
Zglupialam co do mojej wagi :/ W ciągu dnia mam wahania (dziś) 2,5 kg. Że 1,5 to jeszcze ok - tak od jakiegoś czasu, ale 2,5? Wydaje mi się, że to woda za dnia mi się zatrzymuje, a później ją w nocy wysiusiuje.
Ile pijecie? Ja dziś 3 litry (woda, sok 100%, mleko, herbata, kawa zbożowa). Myślałam, że to dużo, a na TVN dziś też mówili, że w takie upały 3 litry.
A druga sprawa to, że słabe nawodnienie może być przyczyną skurczów macicy. Ale z kolei mam tak, że gdy mam pełny pęcherz, to mi brzuch właśnie twardnieje.
Co za masakra. Próbowałam spać na balkonie ale nic lepiej, a niewygodnie. Przystawilam do łóżka wiatrak, ale robi nieziemski chalas, więc zamiast spać siedzę w necie. Nie zagladajcie na prognozę pogody, bo to grozi atakami histerii.
Rjoanka- łącze sie w bólu... Ja zasnęłam o 2... W międzyczasie do 5:00 trzy razy siku i juz nie śpię... Czuje jak mam napuchniete powieki i zatkany nos ale za cholerę nie moge spac... co za czasy nastały... Ja pitole
trzeba sprawdzić, może melisę mozna pic przed snem albo jakieś inne ziółka
reklama
Podziel się: