reklama

Październik 2014

reklama
ja z bólem serca przyznaję się że tez chrapie w nocy w ciąży :( Może nie jakoś strasznie ale jednak. W poprzedniej ciąży było to samo, zaraz po porodzenie minęło i pojawiło się nie dawno, dziwne to :)

Podrecze was.nadal nie mam pełnej wyprawki.Coraz trudniej mi sie zdecydowac.

zastanawiam sie nad taką flanelo-ceratką tylko jaki rozmiar?
Bujaczka i koca tez nie mam.ale koc to taki duzy bym wolała.

Domka mnie rehabilitanci nie pozwoloili wlozyc malej do zadnego bujaczka czy lezaczka do 3 miesiaca. Podobno to bardzo niekorzystne dla kregoslupa. Potem kupilam hustawke z lwem z bright starts

gnagna ale są leżaczki rozkładane całkiem do pozycji leżącej to myślę że do takich można. A przynajmniej masz jak przenieść dziecko do innego pomieszczenia niż łóżeczko

Ja jestem zdania, że już po miesiącu można maluszki położyć na chwilę do bujaczka- leżaczka ale na chwilę tak samo jak foteliki w samochodach, też nie są rozkładane na płasko a jednak można

Ania witaj w klubie "słodkich mam", ja nadal walczę z jadłospisem metodą prób i błędów z mizernymi efektami, jutro mam wizytę i na pewno też dostanę insulinę. Dziś na samą myśl o niej się poryczałam, bo należę do tych co się boją wszelkiego rodzaju kłucia, już mierzenie cukru jest czasem problemem dla mnie :(

reklama
Ruda ale wlasnie fotelik samochodowy tez nie jest dobry dla dziecka. Wzgledy bezpieczenstwa powoduja, ze jest to mniejsze zlo, ale nie wolno np. wpinac go do wozka na normalny spacer. On sluzy tylko do transportu. W bujaczku dziecko Ci zasnie i bedzie spslo 2- 3 h. Oczywiscie kazdy ze swoim dzieckiem zrobi, co uwaza. Ja tylko pisze, przed czym ostrzegaja specjalisci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry