reklama

Październik 2014

wawka - ja wyleczyłam e coli z pochwy w kilka miesięcy. Niestety wymagało to częstych posiewów z antybiotykogramem i zmian antybiotyków. Żołądek miałam rozwalony, ale udało się. Ja w sobotę zobaczę jak ta moja szyjka. Leżenia za dużo nie było, nocki też kiepskie, ale mam nadzieję, że jest chociaż nie gorzej. Przynajmniej już mnie nie boli.

Dzisiaj korzystam z okazji, że jest chłodniej i mam ambitny plan wszystko dla Mateuszka poprasować, a jest tego sporo:tak:. Myślę, że miesiąc to spokojnie mogłabym prania nie robić i miałby w czym chodzić:-D

reklama
wawka kurcze jak byłam w 17tyg w szpitalu w związku z infekcją to właśnie spowodowała ją e-coli - może inna bo te e-coli też ma różne szczepy... To teraz mam wątpliwości czy to wytępili czy jest... Ale jak będą robić GBS to może pobiorą mi wymaz na pozostałe bakterie?

Zbieram się do gina powoli.

cześć dziewczynki,
wczoraj już nie dałam rady sie odezwać, późno wróciliśmy do domku.
Byłam w klinice, odebrałam wyniki badań i rzeczywiście poleciały w dół i w gorę, hemoglobina spadła, limfocyty wysokie, mocz zły praktycznie z kazdym parametrem coś nie tak itp Ale wydaje mi się że może to mieć związek z moją 3 tygodniową chorobą którą wtedy właśnie kończyłam, antybiotykami itp Na szczęście nie chodziło o toxo i przeciwciała RH-. Dzisiaj idę na 17 na wizytę to zobaczę co lekarz na to powie.

Miłego dnia zyczę :)

Czarna, jak noc minęła z chrapiącą lokatorką? :)

Kotulcia: ja mam e.coli bez żadnych objawów. Ja przed porodem przy okazji wymazu na paciorkowca zrobiłam posiew na tlenowe i beztlenowe i mi ta e.coli wyszła. W tej ciąży też zrobię to badanie.

Pscółka: mój gin nie jest tak wytrwały. Ale pamiętam że ty musiałaś się wyleczyć. Ja nie chcę się faszerować antybiotykami, po porodzie pomyślę co z tym zrobić. Oby na małą nie przeszło w trakcie porodu.

Agnieszka napewno po tak długiej chorobie limfocyty nie będą w normie. Hemoglobina fizjologiczne spada w ciąży. Nie ma chyba ciężarnej co by się w morfologii w normie utrzymała.

Ja noc miałam tragiczną. Zgaga mnie wykonczy! Refluks mnie w nocy wybudza. Nagle zrywam się z takim drapaniem w gardle ze jak zaczynam kaszlec to tak z godzinę :-/:-/:-/

Cześć dziewczyny:-)
Nie pamiętam kiedy ostatnio pospalam do 9, ale w nocy była burza to może przez to.

Mój syn kaszlal z godz. w nocy chyba kąpiele wyszły mu bokiem:-(

Marrika probowalas pić mleko przed spaniem, mnie 2 szklanki codziennie ratują bo inaczej chyba w fotelu na siedzaco bym spała:-)

Hej.
Wkoncu sie wyspałąm.Jakby nie moje stopy które mnie bolą non stop
pospałabym dłuzej.

Dziewczyny na zwykłą morfologie bez glukozy nie trzeba byc na czczo??Bo na stronie luxmedu pisze ze nie trzeba

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry