Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam pytanko do doświadczonych mamusiek. Skąd wiadomo ze zaczyna się akcja porodowa, co się dzieje z ciałem. Jak bylam w szpitalu i laska miała już akcje to w sumie nawet jej za bardzo wody nie odeszły, tylko się kręcił a i mówiła ze chyba ma skurcze.
Zastanawiałam się jak to jest, skąd będziemy wiedzieć ze już się zaczęło i ze trzeba się zbierać do szpitala.
, ale mówię sobie przez przesady, zaraz znowu coś cieknie po nogach i znowu i stwierdziłam ze to muszą być wody:-) pojechałam do szpitala no i tam powoli, bardzo powoli, wsio się zaczęło. Byłam wtedy troszkę zdziwiona bo miałam do terminu ponad dwa tygodnie, dlatego stwierdziłam że muszę tym razem być wcześniej juz przygotowana 
wzięłam pare, bo już ciuchów to mam dość sporo, ale jak tu się oprzeć takim małym cudeńkom ;-)

. Ja mam mega lekki sen i każdą jego zmianę boku słyszę, każde pociągnięcie smoka, jękniecie, pierdnięcie i co nie tylko. Mąż ma mocniejszy sen, a i tak nie idzie mu się wyspać z Szymkiem w jednym pokoju (w jednym łóżku to już w ogóle). Tak więc nie mów hop, póki czegoś sama nie doświadczysz