• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2014

reklama
Garmelka kup sobie połówki ziemniaczki do pieczenia. Super sa, wkładasz zmarznięte na 20 min do piekarnika i gotowe. Wystarczy tylko solą posypać, czy przyprawa do frytek i tyle. Szybko i bez roboty.

Garmelka kup sobie połówki ziemniaczki do pieczenia. Super sa, wkładasz zmarznięte na 20 min do piekarnika i gotowe. Wystarczy tylko solą posypać, czy przyprawa do frytek i tyle. Szybko i bez roboty. .

Cześć dziewczynki, przepraszam że nic nie piszę. Mam jakiegoś doła od paru dni, 0 weny na pisanie, smutki jakieś, głupoty mi się śnią a potem chodzę zdołowana i mojego wkurzam. Nic mi się nie chce, a on się złości że nic nie robię. Nie wiem co mnie napadło.:-(

Cyntia, Babina - dzieki / tylko ze ja robie polędwiczki pieczone ... No chyba ze jakoś upcham na dwa ruszty w piekarniku :)) zobaczymy. Zbieram sie na zakupy. :)

Katinka- głowa do góry- ja mam Lenia cała ciąże... Czekam kiedy to sie odmieni :)

Garmelka jesli poledwiczki pieczesz, to moze do tego puree ziemniaczane doprawione galka muszkatalowa. Bedzie delikatniej...

Mnie czop nie odszedl mimo odejscia wod. Na 4 dni przed mialam tylko plamienie, wiec cos tam sie luzowalo.

Rjoanka ja chetnie poczytam takie ciekawostki. Kazda zna sie na czym innym. Dla mnie to nie jest zadne wymadrzanie sie. Z tego co pamitam jestes po psychologii? Mozesz polecic jakas ksiazke dotyczaca rozwoju dziecka (najlepiej juz po 1 roku zycia)? Nie musi byc super przystepna dla laikow, ale taka przystajaca do rzeczywistosci.

Jestem zwolenniczka prezentow z okazji narodzin dziecka. Ja lubie upamietniac wydarzenia bizuteria. Z okazji narodzin mlodej dostalam obraczke z zoltego zlota z brylancikami. Jest bardzo delikatna i nosze ja na jednym palcu z pierscionkiem zareczynowym i obraczka. Teraz chce taka sama z bialego zlota. Bedzie do kompletu :)

Od tesciow tez dostalam zlota bransolete. Pamietam jaka bylam wtedy oszolomiona po narkozie, zakrwawiona i z tym cewnikiem i kroplowka. Slabo robi mi sie na mysl o powtorce.

Cyntia, też mnie wszystko boli rano. Do tej pory w dzień to przechodziło od aktywności, a teraz nie wiem co będzie. Ja bym na Twoim miejscu ten masarz odebrała jeszcze przed porodem.
Izabella, no autko to i ja bym mogła dostać w prezencie :-).
Garmelka, a kasza? Nie trzeba jej obierac i nie robi sie niedobra jak wystygnie...tylko SOS spod tych poledwiczek podaj. Pieczonych kartofelkow na 16 osób trzeba bardzo dużo...nie wiem czy dwa poziomy piekarnika by starczyly. My z mezem wczoraj na obiad jedna blachę na spole wciagnelismy bez kłopotu.
Pscolka, ale podstepne te nasze szyjki...czyli na ćwiczeniach u Agnieszki sie nie poznamy. A zapisałam sie na rano :-(. No nic, mam zamiar chodzić tam po porodzie. A jeśli chodzi o wagę malucha, to jutro na wizycie możesz sie zdziwić: moje w 3 tyg 600 gr przybyło. Daj koniecznie znać co i jak!!!
Agniecha,podziwiam, ze kot ma jeszcze ogon...
Katinka, marudz tutaj i oszczedz mężowi :-)
Madzia, doczytaj o tym swedzeniu. Trochę to normalne, bo skóra sie rozciąga. Ale np. ręce i stopy to już inna bajka i wymaga konsultacji z lekarzem.
Gnagna, zastanowie sie nad książka do polecenia i dam znać.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry